Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Maximno74

21. 2. 2011 11:59
Přístup personálu Labské boudy

Ano, Labská by si zasloužila celkově jiný přístup k provozu. Architektonicky je to povedená, originální stavba a již patří ke Krkonoším. Je pravda, co je řečeno v  příspěvku z 31.08.2010 16:16. - někdo vyřkl-je škaredá- a již se to stalo jakýmsi módním trendem dále LB takhle pomlouvat. To, že někomu nechutná guláš, není přece důvod bourat celou boudu, ale je třeba se zamyslet nad zlepšením služeb. Úředníci KRNAP by se měli soustředit na jiné věci, než jak se dostat k penězům na destrukci.

0 0
možnosti
S

snaduzdost

31. 8. 2010 16:16
Labská Bouda je asi nejošklivější bouda v nejen v celých Krk

/Labská/To je blbost. Nějakého snobskýho troubu to napadlo, a teď to kdekterý papagáj papouškuje. Kdyby ji dali do pořádku, vyvedli to i hezky barevně a udržovali ji! tak to je skutečeně svérázný styl, který má svou hodnotu. Teď tam prodávají nápoje, kávu v papírových kelímcích, je tam svinčík a špíny atd. V tom to je. Byl jsem tam před 14 dny a koukal jsem se na LB z úhlu té pomlouvačné fráze. Krkonoše nesmějí být  jen roubenky! To je zajímavý LB vadí, ale bordel a neupravenost všude kolem, to ne.

0 0
možnosti
MH

dipous

31. 8. 2010 16:38
Re: Labská Bouda je asi nejošklivější bouda v nejen v celých Krk

Vždyť tak jsem to ale myslel, já jí nesoudím jak vypadá (to si může udělat obrázek každý)KRNAP jí chce zbořit, s čímž nejen z ekonomického hlediska nesouhlasím. Vadí mi, jak výše píšete, že je tam bordel, nepříjemný personál a ačkoliv je šest let po rekonstrukci, tak je celkově schátralá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 754x
Právník

Seznam rubrik