Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

rojack

2. 3. 2009 22:15
No,

autor opsal odjinud to, co se omílá už dva týdny a zachoval se jako správný čecháček: kritizovat vždy a všude.

Hodnota tohoto článku je nula.

0 0
možnosti

Peyrac

2. 3. 2009 21:43
plně souhlasím-Bedřichov má tradici a výšku

Za vším však hledejme lokál-patriotismus, kdy původní předseda organizačního výboru chtěl postavit areál Liberci blíž za státní peníze. Přitom se postaví silnice, kanalizace a rozvody elektrické energie a ceny pozemků v okolí výrazně stoupnou. Kdo prodal pozemky na stavbu budov a tribun pro mistrovství? Komu to posloužilo k obohacení? Minulý rok se do Vesce navážel sníh z Jizerských hor nákladními auty a lyžaři naříkali, jak si zničili skluznice lyží na nečistotách v navezeném sněhu - kamínky, hlína. Naštěstí opakování tohoto mezinárodního trapasu nás sv.Petr ušetřil. Byly jiné trapasy. Ale čo bolo to bolo. Terazky je treba naist viníkou.8-o Bedřichov bude mít sníh i bez navážení.

0 0
možnosti
KA

krabi

2. 3. 2009 21:09
plácání o ničem

MS bylo jasně úspěšné.

Každá taková akce zajistí na dlouho tisícům lidí práci a regionu dá šanci se povznést. Je jen na každém jak ji využije. Ti kdo nadávají asi nijak...

Pokud někdo kradl, tak doufám, že se to vyšetří. Ale pořád mi připadají ty necelé údajné 2 mld levnější nežli vyplácet těm tisícům, kteří na příparavě MS byli zaměstnání podporu v nezaměstnanosti..

0 0
možnosti
MH

dipous

2. 3. 2009 21:17
Re: plácání o ničem

Já netvrdím, že MS nebylo úspěšné. Já jen tvrdím, že by to šlo udělat jinak a levněji. Tento článek ale není myšlen úplně vážně. Nechci plakat nad rozlitým mlékem. Jen jsem si chtěl trochu udělat srandu;-)

0 0
možnosti
I

Intrainsted

2. 3. 2009 19:15
Bedřichov

Chtěl bych se zeptat autora, zda ví, jak to v obou jím zmiňovaných lokalitách vypadá? Příznivci varianty Bedřichov si neuvědomují, že tam sice existují perfektní tratě, ale pouze pro rekreační běžce, o nějakých závodních parametrech tu nemůže být řeč (šířka, profil). Navíc si upřímně neumím představit, kterak by Bedřichov odolával nájezdům takového množství lidí a techniky. Jiná varianta než velké investice tudíž neexistuje,  navíc zničit okolí Bedřichova, to radši ten Vesec, kde argument se sněhem je naprosto scestný, místní potvrdí, že kromě posledních dvou zim, kdy nebyl sníh ani tam, kde je běžne, tu normálně leží dostatečná pokrývka sněhu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 754x
Právník

Seznam rubrik