Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

qqx

31. 3. 2011 1:02
Takhle dlouhý článek o ničem,

0 0
možnosti

qqx

31. 3. 2011 1:05
Re: Takhle dlouhý článek o ničem,

to se tak často nevidí. Když uvážíme, že dosud nikdo nepoložil na stůl důkaz o tom, kolik a zda-li vůbec Vondra něco prošustroval, není o čem psát.

To, že Vondru nesnášíte, se snad dá napsat rychleji.

0 0
možnosti

jáša

31. 3. 2011 17:39
Re: Takhle dlouhý článek o ničem,

to zase není diskutere qqx. Pokud je mně známo , tak p.Vondra byl pověřený místopředseda vlady , zodpovědný za zajištění půlročního předsednictví české vlády. Po skončení celé akce byla provedená kontrola, která zjistila příliš předražené akce a podezřele uniky peněz. To jsou prokazaná fakta. A kdo jiný, než pověřený ministr je za toto zodpovědný diskutére qqx ?

0 0
možnosti

qqx

31. 3. 2011 20:34
Re: Takhle dlouhý článek o ničem,

Máte pravdu až do okamžiku, ... že byla provedena kontrola. Zjistila, že zakázka byla možná předražená (v porovnání s čím ??). Za podezřelé úniky peněz je považována částka cca 135 mil. Kč, která byla nalezena v Rakousku na soukromém účtu jednoho z majitelů subdodavatelské firmy. Toto jsou prokázaná "fakta", která ovšem nedokazují naprosto nic. Všechno ostatní jsou jen spekulace a výklady. Hovořilo se očástce 130 mil., ale taky o 255 mil., což mi přijde jako dost velký rozdíl. 

Ano, za toto je zodpovědný ministr, stejně jako za vpád do ČT, jiný ministr je zase zodpovědný za zpackané daňové zákony a pochybné reformy, další zase za mizernou úroveň škol a státních maturit,  další za "úspory" při výstavbě železničních koridorů a špatně zajištěného sčítání lidu atd. Nevšiml jsem si, že by některý z nich odstoupil (až na jednu vyjímku).

A kdo vyšetřoval ?  "Vyšetřovatelé" z MF, tedy Kalouskovi kamarádi, což moc důvěry nebudí. Počkejme na standardní vyšetřování a pak diskutujme, diskutére.

0 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Selfmademan. Dělám si rád, co chci a kdy chci. Jsem vnitřně svobodný a velice těžko snáším omezení vnější svobody, ať se mne bezprostředně dotýká nebo ne.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky