Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Soros

7. 6. 2011 23:49
á propos...

Ještě jedna hvězda je v nouzi. Ta nevysoudila od státu, tedy z daní občanů 14 milionů korun. Co kdybychom ji něco poslali? Každý třeba 2 Kč? Třeba by jsme ji vytáhli z chudoby. Zítra každý na poštu a potom sraz s autem u IB, odvezeme ji. Za svět krásnější!!!

0 0
možnosti
S

Soros

7. 6. 2011 23:33
Jsem dojatý!

Článek mě natolik dojal, že ihned ráno jedu pro paní Bartošovou a vezu ji do léčebny. Svět je plný alkoholiků a feťáků. Odvezme si každý svého do léčebny, anebo o tom napišme alespoň článek.

0 0
možnosti
MV

mak63

5. 6. 2011 8:24
pekny članek

ale v podstate stacilo napsat, ze pani Bartosova je clovek opravdu zraly na kvalitni a dukladnou lecbu. To ale pochopil kazdy prumerne vzdelany clovek, ktery ji mel sanci v posledni dobe videt v tv. Takze dochazime do situace, kdy psat a tocit o IB ma stejnou ucinnost jako si cistit zuby mletym masem. Manazeri muzi si na IB nahaneji jmeno a blogeri karmu. Opravdu ji ale nikdo nepomaha.

0 0
možnosti
H

hanick

5. 6. 2011 1:04
Pokud je známo, nikdo ji chlastat nenutil

super kariéra, skvělý hlas, hezký zjev. A jeden skandál za druhým. Tak tohle, milá pisatelko, svědčí o vlastní nekázni, o ukrajování dobrot ze světa a života za každou cenu a pokud nemám odvahu na drogy, tak alespoň hýřím  pitivem. Jen mi probíhá hlavou před lety její únos a její povídání o týdny znásilňování únoscem - to bylo soustičko pro média! To se vygradoval nárůst prodeje hudebních nosičů! Jak k tomu pak přijde normální občan, který si chlastem nekrátí cestu životem, když se dočte, že paní Bartošová si tři měsíce lebedí v sanatoriu na protialkoholním léčení na náklady zdravotní pojišťovny? Netuším, jak se dostala k alkoholu Vaše kamarádka a hodnotím, že delší dobu nepije, ale každý léčený zůstavá po celý život pouze abstinujícím alkoholikem, pokud do toho opět nespadne. Držím ji palce, ale k paní Bartošové se okruh lidí spěchající s pomocí bude zužovat. Může si za to hlavně sama.

0 0
možnosti

petr66

4. 6. 2011 23:04
To je dobrých rad,

 A co tak nechat tu ženskou na pokoji, Ne pokaždé člověk s osudem vyhraje a vysvětlit jí, že  si všechno zavinila sama, je možná pravda, ale nikomu to stejně nepomůže. Rv

0 0
možnosti
ZZ

Sidonie_11

4. 6. 2011 20:35
Osud I. Bartošové...

... sice není veselý, ale upřímně - kdyby měla jenom trošku zájem, tak si své soukromí uhlídá, dá se dohromady a začne znovu svou kariéru. Jenže pokud neustále s médii spolupracuje a dává jim ty rozhovory a mluví o svém soukromí, tak pak se není čemu divit, že to nezvládá.

0 0
možnosti
DK

dakram1

4. 6. 2011 20:07
Nechci...

Nechci být krutá...ale všude kolem slyším, jak máme být soběstační..máme se umět  postarat o sebe a nikdo nás nebude vodit za ručičku....tak to platí i pro Bartošovou..je mi zle, když slyším jen její jméno....moc toho nikdy neuměla ani neumí...ale je z ní jen ukňučená nána a jen uvažuji, co bude dělat než bude mít důchodový věk...

0 0
možnosti
ZNVB

Zůstaň nad věcí, baby

4. 6. 2011 20:51
Re: Nechci...

Takže když někdo nezvládne svůj život, ocitne se na šikmé ploše , tak ho máme nechat zahynout? Uječená nána, to myslíte vážně? Ve své době to byla jedna z nejlepších zpěvaček! Vy si snad nevidíte na špičku nosu, to je hrůza!

0 0
možnosti
H

hanah7

4. 6. 2011 20:01
Vnímám to úplně stejně

a je mi zle z věčných titulků i na internetu o tom, jakou ostudu si Bartošová zase vystřihla. Je to smutné a svědší to o míře nevkusu rádobynovinářů, kteří dělají ostudu sami sobě.

Napsala jste to hezky R^

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

4. 6. 2011 19:45
Článek mě pobavil.

Nevím, jestli tím splnil svůj účel, snad měl spíše dojmout, ale mě pobavil. Čím? Hned první větou, kde autorka ostentaivně prohlašuje, že ani její kamarádka bulvární plátky rozhodně nečte. Ani kdyby měla nůž na krku, vážně né. Z pohrdání bulvárem se stává hlavní společenský imperativ. Nikdo bulvár nečte, já samozřejmě taky ne. Ruku na to. ;-)

0 0
možnosti
ZNVB

Zůstaň nad věcí, baby

4. 6. 2011 19:55
Re: Článek mě pobavil.

No a četl jste to dál, nebo jste se zasek na tom, že bulvár někdo nečte?

0 0
možnosti
ZNVB

Zůstaň nad věcí, baby

4. 6. 2011 19:34
mco hezky jste to napsala

Iveta se ničí čím dál víc a na její zbytky slávy se lepí všelijací ztroskotanci, kteří ji ještě víc matou, vysávají a vyčerpávají..už asi nemá skutečné kamarády, nemá kolem sebe zdravé lidi, co umí nabíjet a léčit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 161
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1039x
Jsem holka, jsem dcera a jsem máma.
Někdy i neřízená střela,
umím se chovat jako dáma,
vím,co se sluší a co bych měla.
Však duše má je nespoutaná
od dětství plná emocí,
a nikdy nebyla jsem vdaná.
Však než-li plakat po nocích,
píšu si verše na ubrousku.
Jsem z kraje pěkných písniček,
poskládám bolest z malých kousků
do písmenek či notiček.
Znám hodně starých lidí,
co umějí být laskaví
co do duše ti vidí
a poznají,že churaví.
A umějí ji pohladit,
tak taková,bych chtěla být.