Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

alex hart

8. 8. 2011 11:51
Tak nevím,

Víte, tady se více či méně otevřeně poukazuje na to, že pan Fejk je příživník.  Chápu to, plat čtvrt mega za pochybnou funkci ombudsmana Českých drah je provokací normálních lidí. Ale takových příživníků máme v naší krásné zemi mnohem více. Čím to, že pan Fejk je tak vděčným objektem a že se třeba nikdo nezeptal odborářských bossů, kteří kvůli FRejkovi spustili povyk, kolik mají oni příjem? A co za to ve svých funkcích předvádějí? A tak bychom mohli projít všechna ta teplá místečka a trafiky v různých dozorčích radách, ve vedení státních firem (zrovna na ČD by to třeba bylo také zajímavé),  kolem vlády, na obecních úřadech i jinde.

.

A pak bychom možná zjistili, že pan Fejk je ve srovnání s jinými borci vlastně jen takový bezvýznamný příštipkář.  A že ta kampň proti Fejkovi byla možná spíš kouřovou clonou, aby se nešťouralo do jiných věcí.

0 0
možnosti
AH

alex hart

8. 8. 2011 11:52
Re: Tak nevím,

To by možná autorce taky mohlo dojít. Pokud v tom tedy cíleně od začátku nejede. A naopak, když jí vadil Fejk a ten je už vyštván, kterého dalšího vyžírku a příživníka má na seznamu? To by možná bylo zajímavější, než kopat do mrtvol, ne?

0 0
možnosti
PH

petrph

27. 6. 2011 10:35
asi jste si to neuvědomila

Ale právě jen tyhle základní informace dokáže pan ombudsman dohledat. A stejně tak řešit pouze ty základní stížnosti, které by mohl vyřešit každý přednosta stanice během pár minut,kdyby chtěl. A jak sám hrdě přiznal, každý jeden takový problém řeší celý den a bere za to čtvrt milionu měsíčně. To pak snad pochopíte,že když podal výpověď a jenom teď ty poslední dny v práci  sedí a kouká z okna, tak to nemůže stihnout...:-)

0 0
možnosti
CCP

clovek cloveku predatorem

27. 6. 2011 7:57
Podle skutku (jejich) poznáte je...

Pořád platí osvědčené "Podle skutku (jejich) poznáte je..." Česko je vybydlenou a stále více zbídačovanou zemí - popojet pár desítek km za Prahu a projít si některé městečko nebo vesnici - a porovnat je s jinými srovnatelnými místy EUropy ( Slovinskem, Rakouskem, Německem...).

'

Pokud ale jednoznačně něco kvitují zahraniční návštěvy (kromě pražského, karlovarského či českokrumlovského "památkového" Disneylandu), tak je to právě světová úroveň pražské ZOO. ZOO, která je řazena mezi cca 7-10 nejlepších ZOO ve světě. A to i (a zejména) díky době působení pana Fejka v jejím čele. Řídil a pozvedal ZOO v době, kdy všichni jen tunelujeme, pravicujeme a zbídačujeme ostatní, abychom pro sebe naakumulovali dostatek na dobu ještě horší, která přichází.

'

Nechápu, proč se pan Fejk stal terčem ve Vaší snaze se na netu zviditelnit? A proč se snažíte ho skandalizovat? A dehonestovat? Je zřejmé, že pokud by nebylo panu Fejkovi házeno pod nohy klacků, pozvedl by/vykydal by i České centrum nebo ČD...

0 0
možnosti
PM

Mirka007

27. 6. 2011 14:36
Re: Podle skutku (jejich) poznáte je...

Ad zviditelnění- nebudu Vám to vymlouvat a obhajovat se.. Neznáte mně, já neznám Vás. Já píšu za sebe, pod svým jménem a mám na blogu i svou fotku, takže vidíte, kdo píše. Vy píšete hrdinně pod pseudonymem. Pak je snadné napadat.

Pokud by pan Fejk vystoupil před, během nebo alespoň po stávce a vydal nějaké pr. ohlášení, neptala bych se ho. Ale když si železničáři vzali jako rukojmí cestující, prostě jsem se jen zeptala. Nevím, v čem vidíte skandalizaci a dehonestaci. Tohle hodnocení je už Vaše interpretace toho, co jsem napsala. Ne obsah mého článku. Zdržela jsem se veškěrých komentářů.

Jiné činnosti pana Fejka nebyly předmětem mého psaní

Já se, na rozdíl od Vás, podepisuji svým jménem.

Miroslava Pokorná.

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 694x
Snažím se žít, neudílet nevyžádané rady,...
Prošla jsem pár místy a profesemi.
Nebyla jsem nikdy v žádné politické straně.

Část toho, co mě zajímá a napadá, publikuji tady.