Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Podle mého názoru - poté co mi exekutor vyčíslil svoje náklady jako více než 10-ti násobek údajného (dluhu necelých 5,- tis Kč) a zablokoval majetek cca 1000 násobný na dobu 4 let, než to soud nakonec rozhodl a světe div se - protii všemu rozumu ve prospěch exekutora - je jediná možnpost: vzít spravedlnost do vlastních rukou a postihnout exekutora také 100 až 1000 násobně. Ale hned, adresně a srozumitelně. Stát a soudy - ty na lidi kašlou.

1 0
možnosti
JR

J30a44n 38R53i36c15h91t55e92r

13. 3. 2017 15:08

Když už prezentujete jako odborník, pak byste měl vědět, že "nalézací řízení" neznamená hledání dlužníka a "náhrada hotových výdajů" neznamená cenu obálky a známky. Ty "hotové výdaje" zahrnují víc věcí, např. nájem kanceláře, jejich vybavení, plat zaměstnanců apod.

Nechci se tím zastávat postupů zejména některých exekutorů, ale trocha objektivity by přece jen byla na místě.

0 2
možnosti
MT

Souhlas. Problem exekuci sleduji jiz dlouhou dobu. Nezbyva nez konstatovat, ze tento stat, strany a vlady (vsechny) jsou PROHNILE jeste vic nez ty pred tou "slavnou" revoluci.

4 0
možnosti
VB

Pod předcházející blog jsem to jasně popsal. Jsou to věci "jedna paní povídala", a na to se shlukují dlužníci rozhořčení na nejvyšší míru z toho, že mají dluh zaplatit. Jak hrozné.

Znovu. Jestli si někdo neví rady v dědickém řízení, má si pořídit advokáta a jasně (písemně) mu zadat pokyn "chci dědit majetek, ale nikoliv dluhy". Stejně jako neopravuji 360 V, tak musím být soudný a najít si odborníka s pojistkou.

1 5
možnosti
RB

Dovolte přidat malou perličku:

Jeden přerovský exekutor prováděl exekuci u jedné olomoucké paní pro nesplacené dluhy jednoho pána. Ta paní prokázala, že se zmíněným pánem nemá nic společného, ale mezitím byla nucena na exekuci zaplatit 50.000,-. Soud exekutorovi přikázal částku vrátit. Stalo se. Částku vrátila ZAHRANIČNÍ firma.

Nenaznačuje to něco?

4 0
možnosti
BR

Všechno, co okolo exekucí píšete by vás mělo dovést k poznání, že to není špatně udělaná legislativa, není to nezájem politiků a není to nesmyslné navyšování vymáhané částky.

Je to pečlivě skoro 15 let budovaný systém, pomocí kterého se může dostat malá úzce vyhraněná skupinka mafiánů s advokátským vzděláním a licencemi za pomocí precizně vycizelované legislativy na váš majetek a ten vám vzít. Je to byznys, který generuje skoro 160 miliard obratu ročně, které končí v kapsách skupinky vyvolených, mezi které patří hlavně politici a zákonodárci, vlastnící přes různé nastrčené firmy celý dluhový a exekuční byznys.

A pomaličku a zatím jen nesměle vám začíná docházet fakt, že poklidnou cestou toto změnit nepujde. A máte bohužel pravdu .......

16 0
možnosti