Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

problem bude mozna v tom, ze bod "v obchodech jsou stejne ceny" tak nejak nefunguje ... a pokud nastisknete x milirad papirku na urovnani dluhu, pak z ciste matematickeho hlediska takovy predpoklad stejnych cen fungovat ani nemuze.

0 0
možnosti

To myslíte jako (hodně blbý) vtip, nebo body 3 (zekména) a 4 myslíte vážně??

PS: U bodů 1, 2, 5 nevím, proč reformu realizovat.

   Díky za odpověď.

1 0
možnosti

Vy to mladý muži nemůžete pamatovat, ale jsou mezi námi tací, kteří měnovou reformu znají z vlastní zkušenosti. Naposledy tento institut použili budovatelé světlých zítřků a nejspravedlivější společnosti pod vedením rodné strany. Prezident republiky, harmonikář a obyčejný člověk soudruh Antonín Zápotocký, sice tvrdil, že je to šuškanda a dílo mezinárodní reakce a nic takového nepřipadá v úvahu. Neuvěřitelné se stalo skutkem. Proto, např před mojí babičkou, se komunista, Zápotockej a vůbec měnová reforma nesmí vyslovit. Stála jí totiž úspory.

5 1
možnosti

J86a90n 15N39o72v17á59k

7. 2. 2013 10:02

No jo, ale ono něco takového je asi nevyhnutelné. Pomalu nakupuju vybavení a nešetřím, páč o peníze za čas stejně všichni přijdeme

1 0
možnosti

Vidím jedinou rozumnou měnovou reformu. A to přechod na zlatý standard.

1 0
možnosti

Tolik zlata na světě není ;-D;-D;-D

1 1
možnosti
Foto

To snad není dobré ani jako vtip:-(

2 1
možnosti

Nelze splnit bod 5 "V obchodech jsou stejné ceny."  ČNB zatím koruny netiskne,  ale kdyby natiskla dluhy všech fyzických osob, ty peníze by se dostaly do oběhu a klesla by cena koruny. Také za podpory bezúročných půjček - zboží je dostupné, jde na odbyt tak ceny stoupají ... Tedy inflace.

5 0
možnosti

I79v92o 58Ž64á37č63e78k

7. 2. 2013 3:57

Bod 5 je naprosto nesmyslný, protože ceny v obchodech neurčuje stát. To je stejné, jako kdyby stát vydal vyhlášku, že bude pěkné počasí. Inflace je i teď, ale kdyby ČNB zalepila dluhy a navíc poskytovala bezúročné půjčky, tak by teprve ta inflace dostala pořádné grády.

4 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1598x

Seznam rubrik