Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte naprostou pravdu. Jinými slovy se to nedá popsat, včetně pocitu trapnosti, který mě polil, když pan Popelka dělal z Ostraváků idioty, kteří nepřijeli, protože v 6.10 nenašli správný Leo Express. Žádné davy tam nebyly. Nastupoval jsem tam. Pane Popelka, účel nesvětí prostředky. 

Věcně se pozastavuji nad faktem, že když položíte přes sebe program Táni Fischerové a program /nezaměňovat za bla bla bla, které předvedli a tím to pokazili/ Holešovské výzvy, je tam totéž v trochu jiných pojmech. 

To je fakt, který je stejně evidentní, jako výmysly Popelky, který se tím odepsal. Měl by se aspoň omluvit.

Ale na faktu, že se výše jmenovaní neumí přenést přes neshody a začít hledat společné řešení pro stát, to nic nemění. 

A ještě si dovolím mít jeden názor. Pro mě nejsou odpovědní jen ti politici, kteří jsou u moci. Pro mě jsou odpovědni i ti politici, kteří sice ještě moc nemají, ale nabízejí naději a řešení. I tihle politici by se měli podívat na své snažení s odstupem. Říct si, jestli se (sice opravdově, z čistého srdce a bez hledání prospěchu pro sebe) snažit stačí. Jestli, když to i přes ohromnou snahu nejde, není čas na jiný přístup.

Všechny lidi, o kterých píšu, mám v ohromné úctě. Jen je opravdu čas spojit se a oni udávají směr.

0 0
možnosti
Foto

J64a90k45u70b 33R67o88t60h

9. 4. 2013 18:59

"Na myšlenky, na to co Holešovická výzva a další zúčastnění vlastně akcí chtějí dosáhnout, se vůbec nedostalo."

Vy jste si to během toho debaklu na Václaváku nestačili navzájem říct? Asi jste měli dost práce vymyslet, jakou lží zastřít nízkou účast, co? Jako s údajným odjezdem vlaku o dvě hodiny dřív. ;-D;-D;-D

5 0
možnosti

No .... dokud se bude hlavně řešit, jestli na celonárodní demonstraci přijelo 500 nebo 1000 lidí, asi se to opravdu dál nepohne

2 0
možnosti
Foto

Když už si pane neumíte článek pojmenovat a Holešov si pletete s pražskými Holešovicemi, snad abyste zvážil, jestli Vaše názory vůbec veřejně presentovat.

7 1
možnosti
Foto

Když on to pan Pifka vidí v souvislostech.

6 1
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1598x

Seznam rubrik