Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

OMG. Vy rikate, ze argumentujete. Vzdyt to je skoro jak propaganda.

0 0
možnosti
JR

J15a88r50a 75R61a19n66k

10. 1. 2013 0:17

Prominte, ale to s Cinou a jejimi vyrobky nemyslite vazne;-D;-D

Mate vubec tuseni, na znalost se neptam, protoze asi BBC, CNN, CBC, Deutsche Welle zpravy kazdy den neposlouchate.....kolik vyrobku z Ciny se muselo treba v USA a Kande stahnout z trhu, protoze byli skodlive? At uz to bylo krmeni pro zvirata, hracky pro deti, jidlo....lide prichazi k rozumu a ctou na produktu, kde byl vyroben.Rv

0 0
možnosti
MP

Doporučuji si pustit třeba CNN a dívat se hodinu na aktuální zprávy a pak si pustit třeba RT a dívat se hodinu na aktuální zprávy. Ty zprávy jsou o stejných událostech, ale z opačného úhlu. Nikde není psáno, že CNN má pravdu a RT je manipulace. To tvrdí CNN...

0 0
možnosti
MP

Tomuhle vidění se říká dvojí metr. Považujeme za naprosto normální, že se Evropan nebo Američan rozhodne odstěhovat na Sri Lanku. Koupí tam kus země, postaví za pár peněz hotel a dalších 10 rodin se tam postupně usadí a vytvoří si třeba českou enklávu. Považujeme za naprosto normální, že se všude v podle nás civilizovaném světě mluví anglicky, i když rodilých mluvčích tohohle jazyka není nejvíc. Nutíme obchodovat státy v dolarech. A nevidíme B. Amerika si monopolně tuhle měnu tiskne. Pokud mezi sebou několik partnerů obchoduje a jeden z nich si zároveň tiskne peníze, je to obchod? Kde je poptávka po drogách? Kdo nejvíce ničí planetu? Považujeme za normální, že si na svých základnách na cizím území postavíme vlastní obchody a kostely a nikoho se neptáme, jestli je v jejich zemích legální, to co tam automaticky prodáváme. A pak se pozastavíme nad tím, že i někteří z nich chtějí bydlet u nás a dokonce se hodlají chovat tak, jak my se naprosto automaticky chováme k nim. Ale bez základen, bez nucení jazyka a měny, prostě jako lidi, co někde chtějí žít. A jestli nám vadí, že více rodí, je čistě naše věc. Přece nemůžeme nějakým celoplanetárním usnesením říct, že se limituje porodnost, protože my jsme se 500 let roztahovali a teď je nám dobře.

1 3
možnosti
MR

to jako ze si USA tisknou svoji vlastni menu je monopol? To maji tisknout ruble? A nikoho nenuti, dnes se obchoduje i jinak.  Kde se stavi kostely - tam kde jsou krestane. A tam kde ne a nesmi se tam ne. V civilizovanem svete se sice mluvi anglicky a ne z donuceni, ale ze je to rec jednoducha jak facka. Cinsky se mluvi vselijak ne vse je mandarinstina, a aby se nekdo z Taiwanu domluvil s nekym z HongKongu nebo z Pekingu, je velmi tezke a bude na tom drit leta. TAk vezmou za dobro anglictinu i mezi sebou. V Indii se mluvi pres 30 jazyku, jeden tezsi nez druhy, tak se vezme anglictina a je to. Nic vic v tom neni, ani v Arabii.A kdo nici planetu? to je sporne, v zemich tretiho sveta neni takova kontrola.

2 1
možnosti
MR

TAK nekteri valecni stvaci varovali pred soudruhem Hitlerem, (jisty Churchill) a nikdo z rozumnych lidi v Nemecku nespatroval hrozbu, byl to normalni EVROPSKy stat, nemci jsou a byli civilizovani po nasem, dodrzovali smlouvy, ( to si i jisty Stalin myslel do posledni chvile), a tak si to mysleli i zide. Takze vidite ze vse je relativni, a to mluvim o Nemecku, evropsky stat a nemci jsou uplne normalni lide. Taky rusaci i arabasi, ale od normalnich lidi nebezbeci  nehrozi.

0 0
možnosti
Foto

Velice dobře napsaný blog. Souhalsím stoprocentně. R^   Jen stou mírumilovností muslimů bych trochu brzdil, a s rozdělování na hodné a zlé také. Jsou sto let civilizačně zaostalí. Není to dlouho, kdy jsem vyslechl interviu s jedním radikálním vůdcem muslimů v Dánsku.

          Dívce která jej zpovídala, mimo jiné řekl. "V tomto městě je nás 48% průměrně se v našich rodinách rodí 7 dětí. Aby jste snámi udrželi balanc, museli by jste se o to snažit také, což se nikdy nestane. Takže za 30 let je toto město naše." A nahlas se rozesmál.

         V Čechách je na rodinu průměr narozených dětí méně než dvě, a v jinných Evropských státech je to ještě horší.  Dál již nechám lehký matematický úkol na vás.

A potom! Hitler bude ve srovnáná snimi břídil. Nebo si myslíte že se za 30 či 50 let zcivilizují?

1 3
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1598x

Seznam rubrik