Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jonáš

21. 2. 2008 0:47
až teď?

Dobrý den!

Možná je to úplně zcestné, ale tuhle otázku si kladu vlastně od chvíle, co se začalo řešit, jak nedůstojně probíhaly volby:

záznamy z jednání poslanecké sněmovny vysílá televize už poměrně dlouho, i když někdy hluboko v noci. Jde o navlas stejnou frašku, jako politici předvedli při volbách. Hašteření, pozdní příchody, atd. atd. Jak to, že jsou lidé pohoršení až teď?

0 0
možnosti

z.p

19. 2. 2008 8:18
Vzkaz pro lidi co píšou do diskuze

prosim Vás, nechte už pana Vlčka na pokoji...některé vaše poznámky sou dost nemístné, a určitě s nimi nesouhlasím...samozřejmě že každý má právo na svůj názor, ale nemusíte vždy říkat to, co si myslíte...pan Vlček má svých starostí více než dost, a proto nemá zapotřebí si tady číst takové protivné poznámky...

0 0
možnosti

dan640

20. 2. 2008 0:56
Re: Vzkaz pro lidi co píšou do diskuze

Opak je pravdou, pan Vlcek by mel vedet, co si o nem valna vetsina obcanu mysli. Treba ja si o nem myslim, ze je strasny sasek.

0 0
možnosti

Neti

18. 2. 2008 21:05
Pane Vlčku,

buďte tak hodný  a běžte blábolit někam jinam

0 0
možnosti

Mirek

19. 2. 2008 12:18
Re: Pane Vlčku,

Ach pane či paní Neti, podívejte se do novin, na ohlasy k volbě prezidenta. Jak pan Topolánek, tak i pan prezident Klaus panu Vlčkovi poděkovali. To Vy se asi stydíte a dáte na hospodské bláboly. Rád bych Vás poznal osobně a "rozdal" si to s Vámi jen v diskusi. Chtěl bych vidět, jak umíte Vy argumentovat: Vlček to zvládl lépe než jiní politici jiné schůze. Schovejte se za svůj názor i jméno. Anonyme !

0 0
možnosti

petrof

18. 2. 2008 11:12
Hlavně zapomeňte Vy !!!

pane Vlčku já být vámi, tak se snažím na tuto volbu rychle zapomenout hlavně sám!!

Byl jste totiž jedním z nejslabších článků z celé té trapné podívané.

Takže neřešte to, nepište o tom, nemluvte moc o tom - a hlavně zapomeňte!!! Rv 

0 0
možnosti

Anděl

23. 2. 2008 8:09
Re: Hlavně zapomeňte Vy !!!

souhlasím když na to Vlček nemá neměl řídit schůzi a měl to přenechat zkušeným pí Zaorálkovi nebo Němcové bylo to pod úroveň a vůbec nemá brát do úst K.Čapka  a T.G.Masaryka Od něho jsou to bláboly Masaryk nesnášel alkohol a když s ním dělal Karel hovory pili kávu a čaj a na hradě bylo alkoholu a zadarmo jak mohla mít volba úroveň Masaryk dal do oběhu l láhev a to bylo symbolické vůbec nic nezná a to je předseda sněmovny RvRvRv

0 0
možnosti

zz.p

18. 2. 2008 9:55
.

nemyslím si že šlo o nějaké taktizování..a myslím si že je dost nehezký nazývat pana Vlčka nějakým politickým  lemplem..to si nezaslouží.. a já věřím že všechno co tu pan vlček píše, tak myslí upřímě...

0 0
možnosti

multikulturista

18. 2. 2008 9:50
Klaus je sice prezidentem,

ale ceska volebni demokracie dostala opet na frak. A co se zmeni ? Nic ! Cesko v Evrope bude mit protievropského prezidenta po vzoru polského dvojcete, jeho starecky podivinské nazory nezabrani globalnimu oteplovani a ve svete, pri vysloveni jména Klaus se lidé na vas obrati s nechapavym vyrazem v ocich : "Kdo prosim ?" Pouze nekolik malo zasvecenych se ironicky usklibne a zmeni ze zdvorilosti téma rozhovoru...Ach jo, kde domov muj ?

0 0
možnosti

sigenius

18. 2. 2008 9:34
protaktizováno

Pane Vlčku, kdybyste netaktizoval a navrhnul ten systém volby, který jste jako strana skutečně chtěli - tedy veřejný, mohlo to pro vás dopadnout jinak. V tom případě by se mohlo volit tajně a měli byste naději na získání několika hlasů od poslanců ODS (proč ne, vždyť pan Švejnar byl kvalitní kandidát!). Pak by "váš" kandidát eventálně získal i všechny hlasy od KSČM amohli jste prezidentské volby vyhrát. Trošku samostatnosti odpovídající vaší funkci by to chtělo. Nebo to řeknu jinak. Více věřit v kvality kandidáta a méně v politické taktizování.

0 0
možnosti

kubas_carreras

18. 2. 2008 9:04
.

Jak čtu Vaše články jeden po druhém, modlím se, abyste to "myslel upřímně". Chtěl bych se dožít doby, kdy nebudu u zpráv kroutit hlavou a nebudu nucen poslouchat nebo číst nechutné urážky na konto politických soupeřů. Ve Vás vidím někoho, kdo by mohl v této mé teoretické budoucnosti české politiky figurovat jako čelní představitel demokratické levice. Levice slušné, zdvořilé a konstruktivní.

Jsem přesvdčením pravicový liberál. Nevím, co by se muselo stát, aby můj volební lístek dostala ČSSD, tedy asi se to jen tak nestane. Ale i tak chci, aby byla česká politická scéna slušná a inteligentní, moje i ta druhá strana barikády. Máte moji karmu a veškeré sympatie, jako už poněkolikáté. Snad Vám vydrží elán.

0 0
možnosti

KUk

18. 2. 2008 8:54
ale kecalek je to

Volby zacal dobre, ale mel modrasky umravnit slovy...proto navrhuji stejny zpusob volby jaka byl navrzen pred 5 lety ...tajnou volbu

podcenil sprostotu modre kloaky a proto si o nem myslim ze je to politicky lempl

0 0
možnosti

sigenius

18. 2. 2008 9:24
Re: ale kecalek je to

Měl je umravnit, nebo naštvat?

0 0
možnosti

zz.p

18. 2. 2008 8:44
k pozdnímu příchodu poslanců

poslanci opravdu chodí pozdě, a tím ruší i celý průběh jednání. a myslím, že pro toho, kdo má celé jednání na starosti je to dost náročné..ale bohužel, se s tím asi nedá nic udělat...měli sme možnost se školou předloni navštívit poslaneckou sněmovnu, a viděli sme to na vlastní oči..a pak je velký problém slyšet něčí projev...ale myslím že to čtetí těch citátů je dobrý nápad. aspon něco je trošku uklidní a utiší.

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik