Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

halohalo

17. 3. 2008 9:16
Nezoufat, protože je mnoho mladých,

kteří se ohánějí tím v jakém stavu jsme po sametu převzali ekonomiku atd. Jistě tito kritici nechtějí předat dnešním mladým ještě horší dědictví a proto se do politiky angažují. Já jim věřím a držím jim palce.

0 0
možnosti

Sars84

16. 3. 2008 19:32
Síla managementu

Pane Včku,

Váš příspěvek, i když nejsem Vašim voličem, se mi hodně líbí a stojí za to o něm konstruktivně diskutovat. Ale jak bylo řečeno níže, není to chybou Vašich managementů? Konkrétně k ČSSD: myslíte si, že když se obrníte moderní oranžovou barvou a přidáte nějaké prázdné heslo, že oslovíte tu inteligentnější část obyvatelstva? Nestojí to za změnu strategie? Když bude na Ukrajině fialová revoluce, budete moderní fialovou stranou?

Děkuji, zdraví A.H.

0 0
možnosti

lunak

11. 3. 2008 18:40
V posledním odstavci

jste to trefil na hlavičku a poslední diskutující "flavy" to dokončil za vás. Má to ale všechno jednu vadu. Jak přesvědčíte své spolustraníky, že mají místo sebe hledat jiné tváře a kvalifikovanější lidi? Vždyť do strany vstupovali právě s představou, že se v politice mohou vyškrábat nahoru. Navíc čím menší IQ, tím větší chuť po moci. Paroubek je toho typickým příkladem. Právě kvůli takovým lidem (a bývalým bolševikům) jsem ČSSD už před 15 lety s lehkým srdcem opustil. Je lepší být nezávislý a mít vlastní názor, než se na společenské dění dívat brýlemi předsedy partaje.

0 0
možnosti

flavy

11. 3. 2008 16:42
Tentokrát se mi Váš článek líbil až do 2/3,

potom se „to“ dost pokazilo. Vinu na tom, že je politika plná jen „tváří, které už unavily“, neseme my občané? Protože se nehrneme do politické práce na nejnižší úrovni a Vy pak nemáte komu umést cestičku? Vy to máte opravdu jednoduché pane Vlčku.

Já jsme přesvědčen o tom, že politické strany by se měli snažit získat do svých řad atraktivní osobnosti z veřejného a soukromého prostoru a ty občanům nabízet.

„Členská základna našich parlamentních stran, snad možná až na jednu výjimku, je uzounká, jak horská bystřina.“ Máte pravdu, to nebude chybou managementu stran, to je chybou občanů. Když do obchodu nechodí lidé, tak to není chyba obchodníka, který vede pro lidi naprosto neatraktivní obchod, je to chyba lidí.

Fotbal moc nesleduji, ale všiml jsem si , že u nejlepších klubů na světě, je značná obměna hráčů. A že se kluby neustále snaží získat do svých řad ty nejlepší. Ještě jsem neslyšel manažera fotbal. klubu, který by prohlásil, že nepostoupili, protože mají malou členskou základnu…..

0 0
možnosti

William Bernard

11. 3. 2008 13:43
Máte pravdu...

....jen s jednou výjimkou. Už na komunální úrovni se totiž člověk musí rozhodnout, zda bude "tím spravedlivým" nebo "špinavým" anebo "slepým". A čím zajímavější majetek se na komunální úrovni pohybuje, tím rychleji je nutno se rozhodnout. Jenže ouvej. Už na té komunální úrovni většinou vyhrají špinaví za souhlasného mlčení slepých, kteří pak dostanou nové brýle s lepšími skly.

Lidé, jejichž zásadový žebříček není tak pružný, mají po většinou smůlu.

0 0
možnosti

kizt

11. 3. 2008 13:03
zaniků by mělo být více

a hlavně takových géniů jako je shob34 a jím podobných dutohlavců.

0 0
možnosti

Shob34

11. 3. 2008 12:49
tvare CSSD opravdu otravuji

Byl bych rad, kdyby tato zrudna strana zanikla.

0 0
možnosti

angel of death

11. 3. 2008 12:52
Re: tvare CSSD opravdu otravuji

jj,hlavne jeden,nejaky Vlcek,ten uz je tam nejak moc dlouho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik