Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Tonda Brno

12. 5. 2008 10:48
19 let se zdá málo

na to, aby se problém už začal řešit?

Co dělala čSSD 8 let co byla u moci? Proč se to neřešilo za Vaší vlády? To slyším až teď, za současné vlády, když se začne něco řešit, najednou čSSD ví, jak by to udělali všechno lím. Porot se ještě jednou ptám, PROČ jste tyto věci teda neřešili v době, kdy jste vládli????

0 0
možnosti
MK

weneto

6. 5. 2008 9:59
Pane Vlčku

I když jako Volič momentálně nejsem ještě rozhodnut - uvidíme za dva roky. Jako opozici Vás prosím udělejte všechno proto aby tento paskvil a handl v této podobě neprošel.

Odmítám zatížit ještě své vnuky splácením majetku o který církev přišla ne za komunistů, ale za první republiky a to ještě za podmínek jiných než měli ostatní restituenti.

Pokud se ODS v tomto handlu s Lidovci nevzpamatuje přestávám jí považovat za státotvornou a konzervativní stranu

0 0
možnosti
SR

SimRo

7. 5. 2008 11:04
Re: Pane Vlčku

Souhlasím. R^

0 0
možnosti
B

bilyhavran

6. 5. 2008 8:38
A teď mi prosím vysvětlete,

pane Vlčku, proč tohle všechno, co navrhujete, nikdo za celých 18 let neudělal? Ať už to byla ODS, která vládla do roku 1998, nebo ČSSD, která vládla od roku 1998 do roku 2006. Ono je velmi jednoduché 16 let nic nedělat a po 16 letech, když konečně někdo začne řešit to, na co předchozí vlády jak ČSSD tak i předtím ODS kašlaly, vykřikovat: "podezřelý spěch" a "chceme doložit a zpracovat toto a toto". ČSSD měla na zpracování toho, co požadujete, 8 let. Za tu dobu v této oblastni neudělala vůbec nic. ODS předtím taky neudělala v této oblasti vůbec nic. Takže kdo má to máslo na hlavě? Ten, kdo je teď nucen vyžrat to, na co 8 let ČSSD a předtím ODS kašlaly? Myslím že máslo na hlavě má ten, kdo dopustil, že tato kauza už dávno není regulerně, férově a spravedlivě dořešena.

0 0
možnosti
MK

weneto

6. 5. 2008 9:56
Re: A teď mi prosím vysvětlete,

Hezké že nadáváte na to co se neudělalo, v tom s Vámi musím souhlasit i když si myslím že máslo na hlavě má krom minulých vlád na hlavě i věčně nespokojená církev. Ale teď je jasné proč se spěchá Lidovci chtějí peníze pro církev a ODS reformy - a náhle to jde, ovšem způsobem, který tento stát vysloveně okrade.

Ono prostě nejde vracet něco jinak církvi než ostatním a nevědět ani za jaký majetek - vláda tento dokument má, ale nechce se podělit, proč asi

0 0
možnosti
JR

honzarov

5. 5. 2008 23:23
ODS všechno spěchá

Rychle rychle tu musel být radar, Topolánek s Vondrou už málem montují bednění na základy, ale pořád ten radar nikdo nechce. Nebo ty trapné argumenty, že bude možná patřit pod NATO. Což je tak akceschopná a hbitá organizace jako je Topolánek inteligentní a slušný.

Rychle rychle se šily reformy na schůzkách v deset večer, až z toho Tlustého dosud polejvají pro uklidnění. Jeden rok tak a další zas jinak, no a potom už jsou za pár volby a zasejc to změníme, ne?

Tak rychle se domlouvaly hlasy pro Klause, až se i horolezec Bém zadejchal nošením igelitek, musel jít k ledu a Pružinskyj si to den předem musel vyběhat sám.

Ale já se nebojím, za chvíli si modří hoši dají čtyři roky tréninkovou pauzu, aby zasejc nabrali dech.

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

5. 5. 2008 17:50
Jsem volič ODS a Zelených

ale nyní Vás pane Vlčku prosím, udělejte jako opozice co můžete, aby tento návrh neprošel.

Děkuji

0 0
možnosti