Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomáš Fiala

16. 11. 2007 16:17
Co chci jako občan

Mě nevadí, že je o mě zájem jednou za 4 roky u voleb. Naopak. Mě by vyhovovalo, kdybyste mě víc než jednou za čtyři roky neobtěžovali. Já mám svou práci a abych se nemusel zabývat čím se zabývat nemám čas, platím a vybírám si své zástupce do parlamentu. Jenže mě vyloženě se*e volební systém, který neumožní, aby někdo ty volby skutečně vyhrál. Po celých 18 let tady vládnou nesmyslné koaliční slepence a proto z parlamentu a Strakovky lezou paskvily. Pane předsedo poslanecké sněmovny, zasaďte se o změnu volebního systému, aby vlády nebyly závislé na 1, 2, 3 "jinověrných" poslancích. Aby třeba Vaše strana mohla doopravdy uskutečnit svůj program. Ono by to taky jinak vypadalo, kdybyste jako ČSSD nebo kdokoli jiný měli plnou zodpovědnost a nemohli se na nic vymlouvat.

To je to, co od Vás chci já jako občan.

0 0
možnosti

čtenář

16. 11. 2007 15:44
Vcelku dobře jste popsal 8 let vládnutí ČSSd

Ještě chybí zmínka o způsobu chování Vašeho stranického šéfa - detaily každý zná a tato sobota je opět potvrzením, kam špičky Vaší strany stranu, jejímž jste nikoliv nevýznamným členem směřují.....

0 0
možnosti

Jarda

16. 11. 2007 15:43
Jak je možné, že ČSSD ovládá Paroubek se Sobotkou,

když jsou v té partaji i takoví rozumní a seriozní lidé jako pan Vlček.

0 0
možnosti

SuP

16. 11. 2007 18:13
Re: Jak je možné, že ČSSD ovládá Paroubek se Sobotkou,

Souhlasím s Jardou. Ač nejsem voličem levice, články pana Vlčka mě zajímají právě kvůli výše uvedeným skutečnostem (Jarda). Pane Vlčku, nezkažte to, bude potřeba mít konstruktivní partnery napříč politickým spektrem!.

0 0
možnosti

CHYREN

16. 11. 2007 15:41
No tak ..

milý pane.Jste schopný udělat gesto,které má smysl?!

Zvedněte ten svůj líný zadek uprostřed jednání sněmovny a nahlas do mikrofonů řekněte:

"Odcházím,protože my všichni jsme se tady zpronevěřili demokratickým hodnotám.! a odejděte pryč.

A žádné kecy..svět se nezboří,jen bude trochu víc bolet jeho svědomí.[>-]

0 0
možnosti

CHYREN

16. 11. 2007 15:43
Re: No tak ..

No jo,korýtko je příliš hluboké a rodinka příliš zmlsaná..už ty výmluvy slyším..jsou stejné jako slýcháváme denně..přijmout zodpovědnost,neutíkat z rozdělané práce..atd. atd.(Y)

0 0
možnosti
JF

fajmic

16. 11. 2007 15:24
pravda

nádherně jste vystihl působení většiny politiků v ČR akorát jste zapoměl na rektální alpinismus

0 0
možnosti

Petr

16. 11. 2007 15:16
pane Vlčku

asi Vy hlavně chápete jaký máme volební systém. To že se občan vyjadřuje pouze u voleb je snad naprosto normální v parlamentní demokracii. A při pohledu na volební účast o to ani český občan moc velký zájem nemá. Vyjmenoval jste tu špatnosti dnešní doby a sám jste členem strany, která se na všem velkou mírou podílela. Věřím tomu, že jste jeden z těch slušných i když vaší stranu nevolím. Ale tento článek je poměrně o ničem. Za komunistů se nemohl občan vyjádřit 40 let, tady se může vyjádřit skoro každý rok, nebo každý druhý ve veolbách

0 0
možnosti