Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pierre.paysan

26. 9. 2008 12:30
Souhlas s pisatelem

S panem Vlčkem souhlasím !  Šel bych ještě dál. O naší zemi se hovoří, jako o zemi s velkou mírou korupce. Je to asi tak. Ale kde ta korupce klíčí, kde přežívá? Ve Strakově akademii? Blbost. Nevím kdy a kdo by dal úplatek ministrovi. Ale na krajích, tam to je jiné. Tam se rozdělují obrovské balíky skutečných peněz!Pan Vlček napsal, že tam provize myje provizy a má pravdu. Jen kdo nechce, ten nevidí. A že se vše děje pod patronací ODS? Řada jejich členů jsou podnikateli, ti si svoji "odměnu"  vybírají krajských zastupitelstvech. A vo tom to je V

0 0
možnosti
LH

ant.

26. 9. 2008 21:04
...že vy jste spolu dělali na traktoru?

...primitivní vyjadřování, pravopisné chibi;-), a překvapující zjištění, že řada členů ODS jsou podnikatelé - kdežto všichni členové ČSSD jsou zřejmě proletáři pracující za bídnou mzdu (fencl, gross, drath a další "šibalové")...takže běžte klidně dál...a klidně hodně daleko. A s. vlčka si vezměte s sebou...;-)

0 0
možnosti
LH

ant.

25. 9. 2008 21:32
...poprvé budu volit v krajských volbách....

...a je to díky ČSSD - jmenovitě Haškovi - když si představím, že by něco takového mělo být krajským hejtmanem, tak se mi dělá :-©. Proč ČSSD nepostaví kandidáty, kteří v krajích žijí a pracují, proč cpe do funkcí tajtrlíky a hulváty typu dRatha, Haška atd.?...to skutečně nemá schopné lidi na krajské úrovni? No - na jihu Moravy zřejmě ne...;-)

0 0
možnosti
P

pesuv.net

24. 9. 2008 21:43
Co je doma

Napsal jste: 'Co je doma to se počítá'. Nemělo by to tedy platit i o Stanislavu Grossovi? Ten to taky myslel upřímně.

0 0
možnosti
J3

jonathan 33

24. 9. 2008 18:55
To byl příkaz od bradavičky

napsat takovou pitomost?

0 0
možnosti
P

pesimista

24. 9. 2008 18:46
není modraá jako modrá

pan předseda sněmovny asi neví,koli je modrých (nepravicových) barev; jednak modrá do fialova, tedy míchaná s červenou - to jsou krajští hejtmani (ldfem slíbíme co chce), potom je bledě modrá - už jsme zjistili, že být tvrdě tržní v době,kdy USA znárodňuje, není in, a potom jsou ti natvrdlí (Íčko, Tóčko, Jůčko atd), kteří by rádi zavedli totalitní stát; a teď babo raď, co je ta správná

0 0
možnosti
J

jirkaknop

24. 9. 2008 17:40
Šloufa a Štěpána

udělejte hejtmany. To jsou ti praví kádři. A ožralu Zemana na Hrad. To bude čistá , negrossovská politika.

0 0
možnosti
VH

cvlad

24. 9. 2008 16:55
Upřímně.

Váš článek je jen předvolební agitka o ničem.Můj názor je,že když v krajích bude vládnout ČSSD dopadnou kraje stejně jako republika za vlády ČSSD. Samé dluhy,aféry a u moci lidé kteří to myslí upřímně jako to myslel pan bývalý premiér a předseda ČSSD.A těm kteří budou říkat,že jsem fanda ODS říkám předem ODS jsem nikdy nevolil a lidé typu jako pan Tlustý,Morava by z politiky měli zmizet .

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

24. 9. 2008 17:11
Re: Upřímně.

V současné době je vedeno trestní řízení asi proti dvěma stovkám představitelů

ODS v regionech. Takový místní politik podnikal v oblasti nočních klubů nebo

heren. Často byl předsedou fotbalového či hokejového klubu. Obvykle uznával

pouze dvě hodnoty: sílu a aroganci.

0 0
možnosti