Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin Jirousek

15. 2. 2008 1:58
?

Kde s v lidech bere tolik nenávisti - slušným diskutujícím se omlouvám.;-(

0 0
možnosti

simsalabim

14. 2. 2008 18:09
nebyl nejlepší, ale...

I když jsem socany nevolil a volit nebudu, připadá mi pan Vlček jako jeden z těch slušnějších členů této strany. Dovedete si vůbec někdo představit, že by tuto schůzi vedl nervák Zaorálek, nebo dokonce Paroubek? To by byla teprve fraška.

0 0
možnosti

Lenka

14. 2. 2008 17:41
Stydte se, pane Vlcku!

Pane Vlcku,  o jake sichte mluvite? Co si to vubec dovolujete?

Kolik jste za tech 11 hodin meli prestavek? Dalo to pak dohromady aspon 8 hodin prace? Pochybuju!

Jak si vubec troufate tu trapnou hanbu za tolik penez nazyvat sichtou?

11hodinovou sichtu mel tym kardiochirurgu, ktery nade mnou stal od 2 od rana do jedny do odpoledne! Bez prestavky, bez chlebicku, bez vina a za mnohem mensi plat. Bojovali o muj zivot... zatimco vy jste jiste bojoval o vic... ze?

Kde se ve vas bere ta drzost!!!Rv

0 0
možnosti

dzzin

27. 2. 2008 0:42
Re: Stydte se, pane Vlcku!

Souhlasím, že by lékaři měli brát více peněz. Nesouhlasím, že by se měl pan Vlček stydět za svůj výrok. Možná trochu za jiné věci, které předvědl při té volbě, ale za ten výrok určitě ne. Je to práce jako každá jiná a nevidím důvod, proč by ji nenazval šichtou. Možná to není nejvhodnější, ale právě ta vyčerpanost ho asi omlouvá... :) Vlček není má oblibená politická postava a rozhodně nechci být s jeho politikou spojován. Ale když se kope do "mrtvoly", musím se zastat. Ono je hrozně jednoduchý po bitvě někoho hodnotit. Svým způsobem to tam nezvládl zase nějak tragicky; mohlo to dopadnout hůř, kdyby to řídil zaprdálek, nebo parablb! A musím jednoznačně souhlasit se dvěma věcmi: a) jednal podle ústavy a nic zásadního nepokazil!!!  b) nijak nepřispěl nekulturnosti jednání; naopak to tam chvílemi mírnil (a Němcovou po pravici bych taky mít nechtěl; přestože jsem volič ODS).

0 0
možnosti

slaměnka

13. 2. 2008 23:40
Důstojnost

Asi ta důstojnost nějak souvisí s chováním pana Paroubka a jeho nejbližších. Na to se fakt nedalo dívat. To raději nechci žádného prezidenta, než zvoleného těma kreaturama!

0 0
možnosti

sam

13. 2. 2008 23:24
tak jste mi najel

Pane Vlček, dovolte abych pochybovat že Vaše šichta se nazývá prací... To nemyslíte vážně! Já bych si v práci ani nevrzl, kdybych tam 12-17 hodin flákal a výsledek nikde.Rv

0 0
možnosti

dzzin

27. 2. 2008 0:37
Re: tak jste mi najel

Asi je to hodně opožděné, ale musím aspoň z principu reagovat. Tato a jiná předchozí srovnání jsou "falešná", jak by řekl "Klaus"... :) Vlček je vážně zvláštní postava a rozhodně nemá nějaký můj obdiv; ALE...to samotné jednání přece nebylo to jediné, co se té jeho "šichty" týkalo. To si někdo myslí, že jen to, co je v televizi, představuje práce politika v této funkci? Když pominu přípravu (kterou zrovna on možná trochu podcenil, ale to je teď jedno), tak je mnoho dalších aktivit, které už na kameře vidět nejsou. Navíc to moderování je opravdu náročné především psychicky. Ono je hezký srovnávat to třeba s podnikatelem, který je na nohou 14 hodin denně a objíždí ČR při obchodech; ale to srovnání je mimo. Já jsem měl několik 14tek po sobě, kdy jsem objížděl ČR a v hodně hektické atmosféře; ale za moderování této schůzce bych to nevyměnil. Plat je hezká vec, ale ten plat nebere Vlček za volbu prezidenta! On ho bere jaksi za celý měsíc jiné práce; takže i toto srovnání bylo mimo.

0 0
možnosti

luboš

13. 2. 2008 17:16
strejda

Pane Vlčku, je pravda, že můj strýc Vojtěch Kuba Ponikve Vás měl na starosti jako učně?

0 0
možnosti

dzzin

27. 2. 2008 0:44
Re: strejda

:-)

0 0
možnosti

zdeněk

13. 2. 2008 17:03
pane vlčku

to, co jste předvedl při řízení schůze, byla ostuda

0 0
možnosti

dzzin

27. 2. 2008 0:48
Re: pane vlčku

Ale není to jen jeho vina. On byl vidět nejvíc a bylo to i pro něj mnohem náročnější. Já za něj nebudu nijak zvlášt kopat, ale je třeba vidět všechny souvislosti a spravedlivě. Ostudu předvědli mnozí jiní politici mnohem větší. Třeba hašek. Na Vlčkovi bylo vidět, že se snaží neudělat ústavní chybu. Kdyby to řídil hašek, vyhlásí Švejnara jako monarcha a po případném zpochybnění schůzce by si volbu stejně dodatečně obhájil nějakými zákulisními triky. Z haška mam strach! Vlček mi z viditelných lidí ČSSD (kromě Melčáka, který už tam není) přijde skoro nejsympatičtější.

0 0
možnosti

Honza

13. 2. 2008 16:45
1. článek víry

ODS neumí připustit kandidaturu jiného člověka než Klause. Škoda, ODS mohla navrhnout kohokoli jiného než Klause, přitom by mohl být pravicový jako řemen. Už dávno jsme mohli mít důstojného prezidenta, kdyby ODS nebyla sekta. ODS však fanaticky trvá na svém kandidátovi, který lidi rozděluje....... Proč? Protože znovuzvolení Klause je pro ODS 1. článkem víry. To pak jde stranou všechno, včetně skutečných zájmů této země. Dost mě děsí, že takto se chová demokratická partaj. Copak jim nedochází, že pro demokratické poměry je nezdravé, aby jedna a tatáž osoba (ať už by byla jakákoli) tak dominantně zaplňovala veřejný prostor po dobu více než 20 let? Klaus byl ministrem financí, předsedou vlády, předsedou parlamentu, prezidentem. Pokud bude podruhé prezidentem a za pět let už potřetí podle ústavy kandidovat nemůže, co potom? Co bude následovat, aby už byly ambice této osoby s konečnou platností zcela ukojeny? Kanonizace? Nanebevstoupení?

0 0
možnosti

sam

13. 2. 2008 23:25
Re: 1. článek víry

ODS mne nezajímá, ale PAROUBKA nechci ani jako čističe bot. To je ten malý rozdíl. Asi jste nepochopil vo co go!Rv

0 0
možnosti

Miluška Mádlová

13. 2. 2008 16:06
pane Vlčku

Všichni Vám nadávají, ale já si vás vážím, protože na mne děláte dojem čestného a slušného člověka. Usuzuji tak z Vašeho vystupování. Myslým, že mezi tolika hulváty se necítíte ve své kůži, a to je, podle mého soudu, hlavní důvod Vaši "přepracovanosti". Jsem příznivkyně pravice a vystupování premiéra Topolánka je mi také nepříjemné.

Zdravím Vás a přeji hodně zdraví.

0 0
možnosti

sam

13. 2. 2008 23:27
Re: pane Vlčku

Slušný možná, ale přepadl na špatnou půlku Honzík jeden

0 0
možnosti

haník

13. 2. 2008 15:34
korunovace

   Nevím zda pan Vlček ví co je to práce, ale za ten plat co od nás dostává ,si snad nemusí stěžovat na přepracovanost.Vždyť jinak poslanci nic nedělají-viz klalita zákonů ,které se neustále dokola novelisují.

0 0
možnosti

pozornej

13. 2. 2008 15:44
Re: korunovace

kdo si bez viny,hoď kamenem  ( klalita,novelisují).

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik