Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kam

10. 11. 2007 12:20
najednou bychom všichni volili Vlčka?

Tak jsem zjisil, že téměř všichni pravicoví voliči by volili ČSSD, kdyby v jejím čele stanul pan Vlček a "vykopnul" by Ratha a Paroubka.

Já jako levicový volič, který vždy volil ČSSD, bych  zase takovou stranu nevolil. Prostě bych nevěděl, co je to za stranu. Od pana Vlčka jsem totiž za celou dobu neslyšel nic o tom, jaký program by prosazoval, co mu je blízké, proti čemu by nekompromisně vystupoval. V denním tisku se nijak neprezentuje, v parlamentu taky ne ( tedy kromě toho, když tu s větším a tu s menším úspěchem) uděluje někomu slovo.Jinak se občas projeví v nějakém tom blogu. No, projeví. V podstatě neprojeví, protože vždy vystoupí tak, aby něco nějak ( pokud možno nejasně a hlavně pro sebe populisticky )  "nastínil" .

"Vždyt on přece není čumilem, on byl pozván".

To je mi opravdu milejší např. ten Rath, který jde do střetů a bojů za svůj názor. Někdy přestřelí, ale to se stane každému, kdo jde za něčím.

To pan Vlček nepřestřelí nikdy.

0 0
možnosti
A

Arth-

10. 11. 2007 12:26
Re: najednou bychom všichni volili Vlčka?

No ale jedině v tom zůstal sociálním demokratem!!  Jaká je program Paroubka nebo RATHa?  Jen ukázka:  Oni ví, že nechtějí Klause prezidentem - ale neví koho! Jejich jediným programem je vlastní kasa - a zapltí to nejvíc jejich voliči!!  A dobře vám tak...  :-P

0 0
možnosti

alioth

10. 11. 2007 8:54
Tento článek je stejně nechutný,jako celá ČSSD

:-©

0 0
možnosti

joo

10. 11. 2007 5:03
Czech's reputation going down the drain...

ZE ZAHRANICNIHO TISKU: In case you missed it ­ the Czech neo-Nazi party (yes, it is legal there!) is planning a march on November 10 in Prague's Jewish Quarter to mark the 69th anniversary of the infamous 1938 Nazi pogrom.  The Los Angeles-based Simon Wiesenthal Center urged Czech president Vaclav Klaus to ban the march. No response so far.

0 0
možnosti

pro autora

10. 11. 2007 2:05
co dela cesko v evrope?

Hlavne si soudruhu udelejte poradek v tom vasem smradlavem kriminalnim state a pak az se starajte kdo chodi do ulic demonstrovat. mne nezajima nejaka demonstrace.

0 0
možnosti
CC

cekon

9. 11. 2007 22:58
Základní problém je v naší justici

Jak známo, žádným zákonem nelze postihnout všechny životní, společenské situace. Ani náhodou. Takže zbývá soudce. V naší justici, která, stále více a více odmítá vzít na sebe odpovědnost za rozhodnutí, to však probíhá následovně: nepřijde svědek, musí být další znalecký posudek, další odvolání, doručení, nové řízení, tamta vyhláška to říká jinak, než tenhle zákon, formální chyba atd. atd. Soudci NEJSOU nikomu zodpovědní, mohou rozhodovat jak se jim zlíbí, kolegialita převládá před státními zájmy. Přece normálnímu soudci MUSÍ stačit, že pochod je ve výročí pogromu na Židy a ještě vede židovskou částí města! CO JEŠTĚ potřebuje soudce, aby rozhodl? Tady je potřebná změna, nikoliv nové zákony, připomeňme si, že bohu stačilo jen Desatero.

0 0
možnosti
T

tzouf

9. 11. 2007 22:18
je to napsany na zdi

tak jako v 1933 volby privedly demokraticky Hitlera k moci tak se budou divit prazane po demonstraci neonacistu a ptat se sami sebe ...jak se nam to stalo?

pozor je to psany ve velkych pismenech na zdi

pod heslem Cz ve valce v Iraku co to ma spolecneho s neonacisty co se zenou do Prahy z ucastnit se te demonstrace vzdyt nakonec Vam prazakum ztoho zustanou oci pro plac

z Tel avivu v Israeli Vas vyzavam vsechni nornalni Prazane nedejte tomu znova se stat aby o kristalove noci hnede kosile pochodovaly pres zidovskou ctvrt je to cast Prazske historie a ne jen historie zidu

prominte mi vsichni moji cestinu ale uz 40 let jsem z Prahy

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

9. 11. 2007 21:37
Je to sladká

pomsta radikální mládeže, soudruhu Vlčku jistě víte, že ruští bolševici podle carova vzoru uspořádávali časté židovské pogromy, Stalin je vraždil takřka veřejně, tak to nesvádějte hloupě na Hitlera, ten to možná jen od Rusů převzal!!! Dále vstřícnost zejména vaší socdemácké 8-leté vlády -proti kapsářům a parazitům, valících se k nám zejména ze Slovenska, a přátelské vztahy s ruskou mafií, když jste jí skoro darovali skvost ČR -lázně Karlovy-- dnes Ivanovy Vary, nutně provokuje hlavně mladé, aby se vzepřeli Vaší smířlivosti s korupcí a rozmařilostí, s jakou si své drahé parazity pěstujete. Vina padá na vás!!!

0 0
možnosti
A

Arth-

9. 11. 2007 21:20
Diskuze se zdánlivě odchýlila od tématu...

Ano, volím ODS jako nejmenší zlo - nejsem nadšen z jejich kroků...  ano pánové Paroubek a RATh, ale i mnozí jiní, v ČSSD tuto stranu v očích normálních lidí zcela diskvalifikují...  spoléhají na tu línou a zločinnou část populace - a těží z toho, že jich je zatím ještě tolik...  pevně věřím, že ještě za mého života jich začne dramaticky ubývat. Překvapuje mě role pana Vlčka v sociální demokracii ...  tedy v "sociální demokracii", protože to zločiné spolčení jméno strany zneužívá stejně, jako principy demokracie. A sociální hesla - takže tak trošku o sociální demokracii jde! ;-) Na druhou stranu - není právě toto nutné říct k diskuzi o nutném odporu extrémním hnutím? Všechny taková ohrožení lidstva samotného je třeba právě ve "vyšším principu mravním" zastavit, dokud je čas - protože zlo nezmizí proro, že jsme mu ustoupili - stane se větším ( K.Čapek, Dr Galén v Bílé nemoci...)

0 0
možnosti
A

Arth-

9. 11. 2007 21:21
Re: Diskuze se zdánlivě odchýlila od tématu...

A na věci nic nemění skutečnost, jde-li o pochod nacistů, rasistů, komunistů nebo jiných ideo-teroristů! Až pan Vlček převezme vedení ČSSD s pány na své úrovni, stanou se opět platnými účastníky demokratické soutěže. Do té doby je ČSSD jen projevem zla, které je třeba zastavit...  ;-)

0 0
možnosti
SS

svatas

9. 11. 2007 20:54
také souhlas

také souhlas s výše uvedenými komentáři..., pokud by se v ČSSD nepohybovali lidé jako Paroubek, Rath a dalši, stala by se tato opozice duvěryhodnější 

jsem volič ODS, ale ne zaslepený, ale v současné době nevidím alternativu                                          

0 0
možnosti

čtenář

9. 11. 2007 18:07
Proč nestojí takoví rozumní lidé v ČSSd ?

Do té doby, než se Vaše strana očistí od lhářu a hulvátů, jdoucích za osobní mocí, jako jsou Paroubek a Rath, nemohou skutečně rozumní lidé ČSSd volit a brát vážně. Bohužel jste osamocený a zaděláváte si na kritiku velikého, despotického vůdce, sedmilháře Paroubka.

0 0
možnosti