Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

antizel

30. 11. 2007 22:36
copak, že se kolega Paroubek tak odmlčel?

že by nějaká nemoc? Takhle dlouho a nic nového nanapsal,ani ty tiskovky nic moc.

Že by nechtěl kvůli rychlosti?

Osobně jsem tedy rád, jen se děsím co zase příjde až se znovu rozepíše;-(

0 0
možnosti
A

antizel

30. 11. 2007 22:32
hezky jse si odpověděl, proč to vaše NE smrdí

jste v opozici,vláda znatelně medvěda zmenčila,a na vaši ČSSD vycházel tak malý kousek , že už to nestálo za řeč.

A tak vaše -letos ne- může u jednodužších osob zabrat( jako většina slibů ČSSD)

Kdyby jste opravdu byli tak stateční a zrušili medvěda nejpozději v roce 2006(po 8 letech vládnutí) rád bych vám zatleskal a získali by jste  pár bodů.

Jenže před volbami se to nehodilo, že?Naopak jste naslibovali hory doly,upláceli lidi jak jen to šlo a dluhy neřešili.;-ORv

0 0
možnosti

ddnes

30. 11. 2007 15:11
reakce

nechci se nijak zastávat čssd,ale ostatní strany se zmohli doteď pouze na kecy o populismu!žádnou,ale nenapadlo aby tyto prostředky na školství poslaly dětičky prominentů a jak se za komunistů říkalo papalášů totiž chodí stejně na drahé placené školy takže je jim to jedno!![>-]

0 0
možnosti

Seeker

30. 11. 2007 16:01
Re: reakce

Á, taky jste si vzpomněl na naši bývalou ministryni školství za ČSSD, že? :-)

0 0
možnosti
KA

karel60

30. 11. 2007 13:44
Proč právě medvěd?

Můžete mi vysvětlit, proč se tato "bohulibá" činnost poslanců nazývá "porcování medvěda". V našich krajích by snad bylo přijatelnější "porcování prasete" (prosím nezaměňovat prase s čuníkem a potažmo s předsedou KDU-ČSL). Je to snad proto, že nejvyšší příspěvek se nazývá "medvědí tlapky" i když by to spíš měla být "prasečí hlava" nasazená voličům?

0 0
možnosti

Karas

30. 11. 2007 14:00
Re: Proč právě medvěd?

Parlamentní lovci musí ulovit něco vznešeného a velkého. Kdyby čtvrtili prase, nebylo by to důstojné. Proti porcování ptáků je zase ODS. Místopředsedkyně Němcová byla právem dotčena, když se měla porcovat husa. Poslanci KSČM navrhovali porcovat tchoře, ale to neprošlo. Místopředseda Vondra chtěl pak místo tchoře skunka, který je americký jako radar. Porcování velryby zase zarazili zelení a Greenpeace. Medvěd na našem území vyhynul, takže nevzbuzuje takové emoce.

0 0
možnosti

Karas

30. 11. 2007 13:25
Medvěd to nepřežil. A Čuník?

Ještěže to přežil aspoň ten Čuník.

0 0
možnosti

Glock

30. 11. 2007 13:03
Letos jsme si řekli dost!

To jste si možná řekli, ale nedomysleli jste to  ... DOST! Letos se to ČSSD hodilo v rámci antikampaně "nejsme jako ostatní", ale co příští rok? To si také řeknete Dost bolo porcování? NE, neřeknete, někdy v budoucnu se totiž připojíte do smečky a toho nebohého medvěda roztrháte ZASE. Z Vaší (sociálnědemorkatické) strany jde jen o populismus. Proč o populismus? Protože ochota něco udělat se měří činy, ne stáním v koutě a ukazováním na ostatní "to oni, my ne, my muzikanti". A pokud nevíte, co myslím tím činem, tak Vám napovím: ZMĚŇTE zákon (což je Vaše hlavní pracovní náplň) - zákon o státním rozpočtu - tak, aby se páni poslanci k penězům nedostali. Takto ušetřené peníze můžene dát do některého dotačního titulu s přesně stanovenými podmínkami, aby rozdělování bylo spravedlivé a nebylo to o tom, kdo si sežene vlivnějšího poslance, tak ten dotaci dostane.

Pláčete hezky, ale na špatném hrobě a kvůli něčemu, čemu můžete sám (sami) zabránit aniž by jste potřeboval podporu veřejnosti.

0 0
možnosti

Glock

30. 11. 2007 13:08
Re: Letos jsme si řekli dost!

a ještě dodám, že Váš výčet "žroutů" není úplný. Jako obyvateli města Chebu mi neuniklo, že náš "krajský" poslanec za KSČM pan Hojda loboval za "fotbalový trávník 3. generace" pro SKP Union Cheb. Nebojte se a pro změnu "ubalte jednu" i poslancům KSČM, v tomto případě na to máte právo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik