Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

divilek

6. 12. 2007 7:41
Politický optimista nebo diletant?

To, že polovina lidí nestávkuje, určitě neznamená jejich spokojenost s platy. To si může myslet možná nějaká "politická lehkoživka", která si odspí nebo odchlastá či jinak příjemně odsedí (nebo ani neodsedí, protože tam ani není...) sta tisíce v parlamentu. V tomto státě má z nižší vyšší mzdu jen ten, kdo si dupne, politici, kteří si to odhlasují, a lidé, kterým to zařídí "neviditelná ruka trhu". Až zdrhne dostatečné množství schopných lidí ze školství jinam, zvednou se razantně mzdy i tam. Do té doby je budou politici jen oblbovat a chlácholit, že jsou vzdělaní a musejí to pochopit, že peníze nejsou. (Kupodivu politici a manažeři polostátních molochů špatně placeni nejsou).

0 0
možnosti

ilf

5. 12. 2007 21:56
Pane předsedo,

taky bych chtěl mít vyšší plat. A můj brácha taky a taky moje manželka a bráchova manželka a brácha bráchovy manželky taky a otec s matkou taky by chtěli vyšší plat a taky můj soused a jeho soused a taky soused odnaproti, prostě všichni bychom chtěli vyšší plat. Takže si všichni máme dupnout, ať ten stát už konečně a definitivně padne na hubu? Tak jste to myslel?

0 0
možnosti

Johan

5. 12. 2007 18:18
Pane předsedo,

zkuste navrhnout vypsání referenda zda si občané přejí imunitu poslanců a senátorů, nebo třeba zda si občané přejí platit spotřební daň z benzínu.

0 0
možnosti

Harry

5. 12. 2007 20:26
Re: Pane předsedo,

Pane Johane, trochu laciný a jednoduchý argument ...

I když je pravda, že otázku radaru pan Vlček do tohoto jinak velmi dobře a výstižně napsaného článku vpasovávat nemusel. Přesto mu dávám karmu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik