Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin V2

24. 1. 2012 7:23
Henta demogracie

Kolegyně, co zveřejnila stejný článek nevydržela a uzavřela diskuzi. Opravdu ty alternativní spolky podporují širší demokracii a chtějí slyšet hlas lidu?;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

petrnew

23. 1. 2012 18:36
Akční spolek nezaměstnaných...

Akční spolek nezaměstnaných. Bože!!! ;-D;-D;-D;-D;-D

1 0
možnosti

khaki1

23. 1. 2012 19:52
Re: Akční spolek nezaměstnaných...

To je skutečnost.

0 0
možnosti

Paroubkova želvička

23. 1. 2012 16:39
Jděte se bodnout i s vaším Fórem!

Fór má být vtipný. Váš tedy není. Všechny tyto iniciativy nechtějí nic jiného, než víc peněz na socialistické přerozdělování. Výsledkem bude krásný svět, kde si všichni budou dokonale rovni ve své chudobě!

1 0
možnosti

31pryc

23. 1. 2012 16:50
Re: Jděte se bodnout i s vaším Fórem!

Já bych je neposílal se bodat. Konečně názorová různorodost je i celkem žádoucí. Jen mi vadí některé výroky a hesla těchto alternativních hnutí - kupříkladu, když mi kdosi sděloval, že demonstrují i za mě. Nevím o tom, že bych kohokoliv zplnomocnil k tomu, aby za mě demonstroval, či jinak vyjadřoval mou případnou občanskou nepsokojenost. Kdo se takto vyjadřuje, používá rétoriku agitátorů z počátku diktatury komunistů u nás a je tak pro mě osobně krajně nedůvěryhodný. Iniciativa, které je autor mluvčí, tuto rétoriku používá na svých stránkách. To je pro mě (starýho ješitu ;-D) dostatečný důvod k nevěření podobným uskupením (fakt nepotřebuji, aby v otázkách občanského postoje za mě někdo rozhodoval a mluvil - jsem plnoprávný občan, plnoletý, dostatečně rozumný, abych se dokázal rozhodnout sám - zda dobře nebo špatně, toť otázka, ale sám)

1 0
možnosti

31pryc

23. 1. 2012 16:21
No, nazdar!!!

Když si čtu závěry z jednání, nestíhám se divit: "Účastníci

se dohodli na koordinaci a vypsání petic: za přijetí zákona o obecném

referendu, o majetkovém přiznání, za prodloužení lhůty promlčení

trestných činů v oblasti veřejné správy a za demokratizaci mediálních

zákonů." Fajn, tomu bych rozumněl, i když poslední bod jsem zcela nepochopil. Pokračování ale je ohromující: "Referendum by chtěli uskutečnit o privatizací církví." Tam mi unikla formulace PRIVATIZACE CÍRKVÍ - to jako, že bude referendum o tom, jestli nabídnout církve nějakému zahraničnímu investorovi? No, "máúcta". Neplete si náhodou autor (potažmo fórum) pojmy s dojmy? Nejspíše měl na mysli RESTITUCE, ale tam opravdu referendum je minimálně podivné - veřejnost má rozhodnout o tom, zda má být ukradené vráceno. Hm, navrhuji referendum o tom, jestli má Vopršálek, který okradl Joudovou, Joudové něco vracet, či nikoliv.

1 0
možnosti

31pryc

23. 1. 2012 16:26
Re: No, nazdar!!!

S mnohými myšlenkami vnitřně souhlasím, ale objevil jsem další perlu v tiskové zprávě: "návrhu

na daňové asignace." Mám tomu rozumět tak, že stát se má, na příkaz

poplatníka, vzdát části svých daní ve prospěch těchto sdružení? Jedině v

případě, že tak bude možno postupovat u všech obecně prospěšných

organizací, jinak NE! Mimochodem, dost na tom, že, prakticky součást jedné z platforem - ProAlt, odborové centrály, již ze státního rozpočtu platíme a, pokud je mi známo, odborové organizace mají daňové úlevy.Poslední myšlenka: "kladně ocenilo trestní oznámení Lenky Procházkové kvůli tzv. církevním restitucím." mě pouze utvrzuje v mém názoru, že VĚTŠINA nezávislých alternativ je úzce závislých na současné parlamentní opozici (ČSSD a KSČM) i na skupinách, které opovrhují ústavním pořádkem ČR (Mladí komunisté).

1 0
možnosti

janprazak

23. 1. 2012 16:19
Jsem

"klasik." Alternativám moc nevěřím. Většinou (neříkám, že úplně vždy) z jejich konání nevzejde nic dobrého. Ale berte to jen jako můj osobní názor.

1 0
možnosti

modrénebe

23. 1. 2012 16:19
a všichni se zavážeme,

jak ještě více získat dotace.

0 0
možnosti

Jan Ruzicka

23. 1. 2012 16:12
No nazdar.

0 0
možnosti

NERATHRATHA

23. 1. 2012 17:03
Re: No nazdar.

Magor

1 0
možnosti