Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

31pryc

25. 1. 2012 16:18
Zajímavé je,

že vládne-li v této zemi pravicová vláda, okamžitě se levicový volič mobilizuje, demonstruje, křičí o asociálnosti vlády (musím smutně přiznat, že v řadě případů ovšem oprávněně), stávkují, boří, burcují, snaží se o změnu .... Vládne-li vláda socialistická, pravicový volič normálně dál pracuje a čeká na příští volby, aby to levicové vládě sečetl.

Při vší úctě k Vašim myšlenkám, k Vašim snahám (mnohdy velice ušlechtilým), zamyslete se, zda jen VY, oficiálně nezávislé alternativy, jen nejste loutkou v rukou vyznavačů socialistických projektů, na jejichž důsledcích momentálně vrávorá celá Evropská unie a přesto se kompletní vedení EU vesele plácá po ramenou, jak moc jsou dobří. Zapomeňte na přerozdělování a nejprve se snažte postarat se sami o sebe. Až když nebudete moci, natáhněte ruku k měšci se společnými penězi a slušně požádejte o pomoc. Netvrďte, že je povinností ostatních Vám přispět na blahobytný život, o který se vy sami nechcete zasloužit.

0 0
možnosti
P

petr.n_22

25. 1. 2012 2:00
Ach jo...

...zase socialisté (stačí se podívat na ty stánky a jejich partnery). Až někdo bude chtít protestovat za svobodu jednotlivce proti útlaku státních struktur, tak bych se přidal.

0 0
možnosti
K

kaktusak

25. 1. 2012 0:13
Výsledky jsou přesně takové,

jaké byly plánovány. Tedy rozprivatizace našeho národního majetku. Pokud měl někdo jiné představy, prostě tehdy naletěl.

1 0
možnosti

Ottis300

25. 1. 2012 0:16
Re: Výsledky jsou přesně takové,

Tedy, kolego, Vy máte rozptyl. Vás najdu všude!

0 0
možnosti
ZZ

Sidonie_11

24. 1. 2012 22:14
Spousta lidí do toho nepůjde...

A proč? Protože jenom řeknou: "A co tím jako změníš?" a tím to hasne. :-P Už mě taky nebaví se jenom koukat, co si k nám dovolují. I proto jsem včera poprvé v životě psala do senátu. Nevím, jestli to něčemu pomůže, ale prostě jsem se už nemohla dívat na to, jak naši radní na nás, občany města, kašlou a jednají jenom za svým ziskem! Onen dopis je i zde na blogu, pokud by měl někdo zájem si jej přečíst, zde je odkaz: http://zdenkavesela.blog.idnes.cz/c/242646/Statutarni-mesto-bez-spolecenskeho-salu-dopis-senatorum.html .

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 921x
Občanský aktivista

Seznam rubrik