Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

janacz

1. 4. 2011 12:11
A proč si to tak zabíráte

však na světě  dobře nebylo, ani nebude. Chtělo by to nějakou dobrou zábavu pro rozptýlení Vaší žalosti. ;-D

0 0
možnosti
C

Centurion

28. 3. 2011 13:22
Kradl by jste taky

Skutečných charakterů, které by odmítli se podílet na "rozkrádání """"státního majetku"""" ", je opravdu málo. Jediný důvod, proč všichni tak nadávají, je že tenkrát nebyli u toho (průměrný Čech ani pořádně nechápe, jak fungovala kupónová provatizace). Představte si, že k vám přijde nějaký politik a chce, abyste se podílel na privatizaci nějakého podniku s tím, že vám z toho "kápne desítka". Vysmějete se mu a řeknete "Ne, děkuji. Poberu si svých 48 poslaneckých platů a půjdu do důchodu" nebo to přijmete? Nemám rád přehnané moralizování, protože opravdu slušných lidí je nejen v této zemi ale na celém světě minimum. Mohu vás ale uklidnit, že jejich nejmenší koncentrace je v nekapitalistických zemích...

0 0
možnosti
ZH

Zani

28. 3. 2011 9:25
možná by se Rath divil

No , kdyby se Rathovi podařilo nějak prosadit většinový systém, mohli by jsme se ho taky zbavit na vždycky.:-) Včera byly volby v Baden-Württemberg a po 58 letech skončila CDU a veslo přebíraj Grüne. SPD může být jen koaliční stranou. A určitě to není jen díky Fukushimě. Když nase..te dostatečný množství lidí, klidně si zvolej i Hitlera. To je známá věc.

0 0
možnosti
ZH

Zani

28. 3. 2011 9:26
Re: možná by se Rath divil

omyl, to bylo do jiné diskuse. omlouvám se.

0 0
možnosti
ZH

Zani

28. 3. 2011 9:14
A co lampárna

Zkuste žalovat v oblíbené lampárně, třeba se tam obejdete. Já si tam loni stěžoval, že nerostou žádný houby, a ejhle za tejden jich bylo všude plno. :-)

0 0
možnosti
M

Mikrospánek

28. 3. 2011 8:03

Já zase žaluji lidi, kteří kradou na jakékoli úrovni a taky lidi co nechápou, že kapitalismus za to nemůže. Když je někdo zloděj tak krade za jakéhokoli režimu....:-/A tady krade skoro každej. I drobná machinace s daňovým přiznáním je krádež, jakýkoliv nákup čehokoliv ,,bez papíru" je krádež..... Každý nechť začne sám u sebe,, nic lepšího než kapitalismus se zatím nevymyslelo akorát se to nesmí uplatňovat na takovej pronárod jako jsou Češi, Poláci, Slováci a vůbec celá ta slovanská banda...;-)

0 0
možnosti
W1

Woren 1

28. 3. 2011 8:43
Re: Já

Tak to Vás teda lituju. Máte do konce života co dělat a nikdo vás nebude mít rád. Navíc umřete asi chudej a bůh ví, že i hladem. Charaktery to maj holt těžký !

0 0
možnosti