Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Bertiik

27. 3. 2011 10:31
Africké vojáky nezabíjet!

Jsou totiž mnohem účinější ve snižování populačního tlaku, než jakýkoliv neafrický voják. Zvlášť dětští vojáci se v tomhle ohledu dokážou docela ohánět.

0 0
možnosti
HZ

DADAnce

26. 3. 2011 23:02
Libye nemá legální vládu.

Plukovník Kaddáfí se dostal k moci převratem a udržel se u ní terorem. Až do chvíle, kdy proti němu postal vlastní lid. Do té doby ho evropští politici poplácávali po zádech a být to na nich, byl by u moci dál.

0 0
možnosti
K

kaktusak

27. 3. 2011 1:19
Chraňme soukromé vlastnictví!

Kaddáfí získal zemi do svého soukromého vlastnictví a to je potřeba chránit. Kromě toho tam oficiálně vládnou lidové masy. Takže libyjský systém je ve skutečnosti i propagandisticky úplně stejný, jako západní. Tady taky ve skutečnosti vládne pár majitelů a oficiálně je tady demokracie.

0 0
možnosti
K

kaktusak

26. 3. 2011 18:20
Libye si měla pořídit jaderné zbraně

Pak by se nikdo neodvážil bombardovat její města a krást jí ropu.

0 0
možnosti
J

jsoud

26. 3. 2011 20:15
Re: Libye si měla pořídit jaderné zbraně

To je pouze iluze. Pak by právě měli falešní demokraté z USA a Evropy argument, aby mohli vtrhnout do Libye i v pozemních operacích. Dílčí úspěchy koalice sice nyní mohou v některých případech pomoci povstalcům, ale to je tak vše, čeho tím dosáhnou.

0 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

26. 3. 2011 16:24
Masakry domorodých obyvatel

demokratickými žoldáky nutno odmítnout. Nelze schvalovat řádění demokratických žoldáků, ať již zabíjejí s mandátem RB, nebo bez něj, jako v tomto případě Rv

0 0
možnosti
G

Gašpo

26. 3. 2011 15:09
Teraz sa budú hľadať zámienky

k pozemným operáciám. Pretože jak je vidieť, tak ani s výdatnou podporou letectva povstalcov do toho Tripolisu nedokopú ako si to povodne plánovali.

Myslím že záujem o ropu je už tak kritický, že nakoniec vezmú aj tú najtrápnejšiu zámienku prečo tam tú pechotu poslať. Povstalci proste vyhrať musia, aj keď ich zostane len desať. Strčia im do ruky vlajku a transparent "Free Libya", novinári si ich zo všetkých strán vyfotia a Líbya bude "oslobodená". Potom už len stačí sprivatizovať ropné polia a už to pofrčí. Samozrejme za neustáleho dozoru "spojeneckých vojsk". Zvrhnutie diktátora prinesie predsa chaos a dosadenie svojej figúrky sa ľuďom nebude musieť páčiť.

Je to neuveriteľná komédia, respektíve by bola, keby pri tom neumierali ľudia a keby sme nevedeli, že tí, čo to prežijú, budú potom ožobračení. A hurá do Európy samozrejme.:-/

0 0
možnosti
PZZ

Petr ze Zlína

26. 3. 2011 15:28
Re: Teraz sa budú hľadať zámienky

Přesně popsáno.R^

0 0
možnosti
M

multIX

26. 3. 2011 15:06
Štěrba

se diví,že ve válce umírají lidé.8-o

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

26. 3. 2011 14:05
Jen souhrnem

Kde je válka tam je hrůza, krutost a oběti, prostě teror.

Současné akce  v Libyi mají  oprávnění rady bespečnosti OSN -  tato organizace je určitou světovou autoritou ať chceme nebo ne, snižování  jejího významu a rozhodnutí je neoprávněné a trapné, přesto  jsou lidé kteří si v takovém postoji přímo bahní.

Váš článek pane autore budí dojem, že jste se probudil a vidíte tu válku. Co jí předcházelo, jaké vlivy, faktory a události - jakoby nic  takového neexistovalo. To prostě chybí a není dobré.

Všechno má svůj konec, a tady to budou jednání která povedou ke změnám s  respektováním požadavků povstalců. Během pár měsíců bude vymalováno, klid, a navíc posílená autorita světových humánních třebaže silových postojů.  Jinak prostě nelze.  8-o   ,

0 0
možnosti
JP

JaromírP.

26. 3. 2011 15:25
Re: Jen souhrnem

OSN a NATO směřují k tomu, aby se staly zločineckými organizacemi...

Souhlas s autorem

0 0
možnosti
SS

Sergeant survived

26. 3. 2011 12:33
Už jsem unaven

neustálým vysvětlováním, že naše armáda není postavena na systému žoldáků.

:-(

V naši armádě slouží naši občané, kteří za to berou plat. To z nich ale nedělá nájemné vojsko.

0 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1296x
Žije na periferii ČR

Seznam rubrik