Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

holcman

23. 7. 2010 0:18
Proc?

Protoze ses asi magor.

Bratr Capek to nahlasil jasne. :o)

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

22. 7. 2010 17:32
No nevím

lidstvo si může hýčkat různé nesmyslné projekty, jako perpetuum mobile, komunismus nebo nápad, že je Země placatá.

-

Lidí, kteří chtějí sestrojit perpetuum mobile, nebo těch, kteří trvají na placatosti Země, je výrazná menšina, nejsou agresivní a nikoho neohrožují. Proto antiplacatismus ani antiperpetuismus nemá valný smysl. U komunismu bohužel je těchto nešťastníků celá řada a houfují se. Osvěta nepomáhá, je potřeba se proti nim nějak bránit.

-

Většina lidí by nesvěřila svůj život dopravnímu prostředku, poháněnému perpetuem mobile. Stejně tak se lidem, kteří dokáží rozlišit realitu od fikce, nechce žít v komunismu. Pokud jim někdo neustále vykládá, že by měli v komunismu žít, vyvolá to v nich protiakci - antikomunismus. Jedná se o přirozenou ochranu proti lidské hlouposti.

0 0
možnosti
K

kaktusak

22. 7. 2010 18:26
Re: No nevím

Komunismus ale není nesmyslný projekt. Když uvážíte, že díky rozvoji vědy a techniky neustále roste produktivita výroby, tak k ničemu jiému než ke komunismu nemůžete dospět.

0 0
možnosti
VB

velky bratr

22. 7. 2010 13:37
Komunismus, fasismus, stejny vysledek, stejna retorika

Po stoleti vytrvalych levicackych experimentu s ruznymi nazvy nezbyva nez konstatovat, ze antikomunismus, ktery se u nas vesmes predklada je ve skutecnosti prezentovan v drtive vetsine fasisty. Podobne tomu bylo po druhe svetove valce, kdy byli nejvetsimi antifasity prave aktivni komuniste.

.

Pritom obe tyto levicove ideologie k sobe maji tak blizoucko. Obe socializuji ztraty, obe zbavuji obcana prav i motivace. Komunismus totalne, nebot nikoho nemotivuje nciim krom svetlych zitrku, jimz po case prestane verit iten posledni prostacek. Soucasny realny fasismus je lepsi v tom, ze motivuje ziskem, takze se spolecnost nekam posouva, dochazi k obcasnym inovacim a po dlouhych letech i k jejich rozsireni mezi beznou populaci. Nicmene v obou systemch trvale narusta statni moc a regulace, v komunismu pro komunismus, ve fasismu je to v zajmu korporaci a jinych chlebodarcu, jmenuje se to korupce.

.

Byt antilevicakem je normalni, byt levicakem znamena chtit omezovat ostatni.

0 0
možnosti
VB

velky bratr

22. 7. 2010 13:41
Re: Komunismus, fasismus, stejny vysledek, stejna retorika

Nicmene celosvetove doslo k tomu, ze se jednak opravdu hluboko zaryla komunisticka lez o pravicovosti hitlera ci musoliniho a jednak k tomu, ze se svobodne mysleni totalne vytratilo. Napomahaji k tomu ruzne regulacni instituce jako treba rada prorozhlasove a televizni vysilani, ktera rozhoduje o tom, jake strany smeji byt prezentovany v telce ci radiu a kdyby se nekde zacali venovat tem neparlamentnim, prisla by pokuta a pak ztrata licence - at zije svoboda slova.

.

Diky tomu ma bezny ovcan dojem, ze strany jako top09 ci ods jsou pravicove, byt maji jen trosku jinou levicovou retoriku nez cssd ci kscm. Pak se udela neco pro to, aby si plebs myslel, ze ty strany spolu o neco souperi, ze jednaji v zajmu volice a hned je pole volne. Kdyz se halsuje o hlubsi regulaci a posileni moci statu, shodnou se vsichni i kdyby to znamenalo, ze majitele dieselovych aut prijdou hromadne o zarucni listy vlivem toho, ze koncentrace primesi podivneho puvodu byude vyssi nez akceptuje vyrobce.

0 0
možnosti

ellukas

22. 7. 2010 13:37
Antikomunista

nejlepší propagátor myšlenek komunismu v žoldu woltstrítu.

Ják známo Už od první poloviny předminulého století ovládlo Evropu strašidlo komunismu, které uspěšně propagoval např. Metternich a další (viz MKS).

0 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1296x
Žije na periferii ČR

Seznam rubrik