Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mipra

21. 8. 2010 1:19
Dodržování zákonů je nenormální?

Je zvláštní, že autor článku, donedávna předseda zlínské buňky Strany práv občanů - Zemanovci, se podivuje nad tím, že stavební úřad dodržuje zákony!  Ani se nedivím, že už ve zmíněné straně není. Perličkou všeho je, že autor utratil ze společného rozpočtu domu přes 100 000,- Kč za vyhotovení podkladů pro žádost o vydání stavebního povolení, aniž by si předem zajistil 100% souhlas vlastníků bytových jednotek. Proto se nemůže divit, že díky svému "kocourkovskému" výkonu funkce předsedy SVJ nikdy nedosáhne 100% souhlasu vlastníků se stavebními úpravami domu. Úředníkům zlínského stavebního úřadu patří poděkování za dodržování zákonů!

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

20. 8. 2010 22:44
Váš text...

...Ten jsme svého času odkoupili právě od města, pro které stavební úřad koná a jeho zaměstnanci jsou placeni, i když se jedná o samosprávný orgán...

;-DGde jste přišel na tuhle blamáž?;-DCo takhle nastudovat alespoň elementární právní normy k samosprávě a pověřené působnosti?;-)

0 0
možnosti
JD

Janulice78

20. 8. 2010 13:06
nechapu

na co si stezujete, urednik dodrzi zakon, kterym je vazan. Ze si nejste schopni v druzstvu / spolecenstvi zajistit sto procent, to neni jejich problem, ale vas. U nas trvalo roky dokopat predstavenstvo k naprave technicke chyby pri vymene oken, planovalo se jen mirne navyseni plateb do fondu oprav. Neproslo. Chapu, ze duchodci byli proti, pro ne kazda kacka dobra. Ale nebudu jim vycitat, ze kvuli nim nebude zateplenej barak.

0 0
možnosti
ML

marlow

20. 8. 2010 12:03
Smutne ale nemaji na vyber

Urednici nemaji jinou moznost nez postupovat podle zakona i kdyz vi ze je to pitomost. Viniky i napravu hledejte v parlamentu a ne na urade. I kdyby Vam ten urednik vyhovel jedinym vysledkem bude soudni spor, zrusene stavebni povoleni a jeho vyhazov a pripadne nahrada nakladu na soudni rizeni.

0 0
možnosti