Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Sťor

24. 2. 2010 13:58
Obstrukce - jak se to vezme

Je to hrozná zbraň v rukou opozice a poslouchat se to nedá. Socani už to ale také několikrát použili a já si myslím, že použít tuto zbraň v situaci, kdy účel světí prostředky je možné. Celé se to otáčí příliš do leva a možná na ty emigrace zase dojde. To byste chtěl ?

P.S. Já už to zažil a navíc jsem tu zůstal. Už to nechci na stará kolena znovu zažívat.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

23. 2. 2010 18:34
Obstrukce jako další projev zbytnělého ega!

Velikost ega vždy překračuje velikost IQ u politika a rovněž voliče ODS.Obávám se že velikost rozdílu těchto dvou hodnot se neustále zvětšuje.Proto také mohou tito alfa samci těžko pochopit,že to co dnes dělají sami může někdo jiný,někdy jindy dělat jim.Tam kde chybí rozhled,vzdělání a intelekt,ale hlavně prostá empatie,tam nastupuje zoufalý nedostatek představivosti.Voliči a politici této modré strany žijí v bludu,že jsou páni svého osudu a že to je činí výjimečnými a nadřazenými nad jiné.Takoví lidé umírají za volantem svého luxusního vozu drceni kamiónem přijíždějícím z vedlejší silnice a na tváří mají zvláštní výraz,který říká:Jak se to mohlo stát mně pánovi vesmíru a svého osudu!

0 0
možnosti
TB

guam

23. 2. 2010 20:58
Re: Obstrukce jako další projev zbytnělého ega!

jsou lidi, podobní Vám, kteří raději než používání legálních prostředků by připustil znemožnění státního rozpočtu a jeho následné prohloubení a tím připustit že by jsme dopadli jako současné Řecko. Ostatně podobné věci před časem dělala i ČSSD, pokud si na to ještě vzpomínáte. Tehdy to dělala levice a teď to dělá pravice. Zatím co u ČSSD to bylo , dle Vás, v pořádku u ODS to už je jiná, že ano.

 Takže je nutno si srovnat mezní hodnoty mezi těmito dvěma událostmi a bude to v pohodě.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

23. 2. 2010 17:50
,

R^R^R^

0 0
možnosti
MC

sualk

23. 2. 2010 17:42
Jistě jste své dilema v roce 1968 vyřešil rychle že?

;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1296x
Žije na periferii ČR

Seznam rubrik