Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

abc

30. 5. 2010 15:23
Zapomněl jste soudruhu Šterbo ...

Že hlavně dostali na zadek také exhumované komunistické vykopávky typu Grégr,

Fencl a Čuba, které jste tak vehementně vychvaloval a prosazoval. Prostě doba je už je trochu jinde, než si vy bývalí komouši představujete. Naštěstí pro nás ostatní.

0 0
možnosti
PZZ

Petr ze Zlína

30. 5. 2010 16:11
Re: Zapomněl jste soudruhu Šterbo ...

Jen pro informaci. Nikdy jsem v ksč nebyl.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

30. 5. 2010 13:11
Já se domnívám,

že nerozhodly ekonomické programy, ale image politiků. Politici ČSSD mají prostě VELMI ŠPATNOU image. Po odchodu Topolánka a ústupu Jančíka jednoznačně horší, než politici ODS. Naopak image knížete a Johna je to, co vytáhlo nové strany nahoru.

-

ČSSD i ODS musí změnit image. A to tak, že se zbaví většiny současných špiček. Klidně si můžou nechat udělat od voličů seznam, voliči moc dobře vědí, kdo je pro ně nepřijatelný. Langerovi to dali najevo preferenčními hlasy. Paroubkovi a spol to dali najevo neúčastí ve volbách.

-

Pokud se bavíme o ČSSD, obávám se, že jí čeká dlouhá cesta. Že nedokáže reflektovat výsledek voleb a zvolí si do čela nějaké Paroubkovy pohrobky. Je jasné, že se současným lídrům nebude chtít od koryt, takže boj o očistu ČSSD bude dloubý a bolestivý. Snadné to nebude mít ani ODS, i když dobře začala, ale takoví lidé jako Bém nebo Gandalovič neprodají svou kůži lacino. Přeju ODS i ČSSD, ať se dokáží co nejrychleji očistit, naše politika to velmi potřebuje.

0 0
možnosti
PZZ

Petr ze Zlína

30. 5. 2010 13:18
Re: Já se domnívám,

Děkuji za zcela přesné doplnění. Bohužel, rovněž nevidím rychlou cestu k nutné změně. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1296x
Žije na periferii ČR

Seznam rubrik