Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Slavomír 1966

26. 7. 2011 9:41
.

V¨ážený pane, jestliže mi tvrdíte, že je správé být ve svazu přátelství s okupační mocností, tak Vás považuji za bezpáteřného kolaboranta.

0 0
možnosti
S

Sup01

26. 7. 2011 9:48
neroszumím ??

co měl Lermontov a Puškin společného s okupací ??

pro mě členství v tomto svazu (a vstoupili jsme na gymplu celá třída) byla vstupenka na Solaris v orginále, což byl celoživotní zážitek. proč zrovna SČSP ?? tam to bylo o literatuře, cestování poznávání - proč ne třeba členové svazarmu ?? - předvoje naší armády, kde se lidé připravovali na boj s kapitalistickým nepřítelem ??

0 0
možnosti
E

elafjalajekul

26. 7. 2011 8:37
Komouše fakt nemusím

ale ekonomická realita je celkem tvrdá. Kupní síla Rusů je obrovská( stejně jako třeba Číňanů )  -  a teď se nebavme o tom jak jí dosáhli, ale jak z ní můžeme těžit - je tedy potřeba s nimi umět mluvit. Nedávno jsem s vděkem vzpoměl na to, že jsem se učil na základce i gymplu rusky, pomohlo  mi to. Nic víc nic míň. A co se týče bývalých ruštinářů na školách - slušní a blbci a pitomci - všechny tyto kategorie se rovněž vyskytují ve zbytku společnosti  zcela rovnoměrně , i mezi "odbojáři"

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

26. 7. 2011 8:23
Já bych chtěl ještě u Vás vstoupit do SČSP

p.Štěrbo. Nemáte nějaké volné místo ?

1 0
možnosti

ellukas

26. 7. 2011 8:21
Náhodou ŠCSP se také může pochublit

organizovaným zapojením do třetího odboje. Pořádala třeba dny sovětského filmu, ač jsem sovětský film bojkotoval v kinech, tak jsem se náhodou někdy v polovině 80. let účastnil klubového promítání jednoho sovětského filmu se závěrem, který jsem udělal, že sověti končí. Ta sovětská mládež, tam zobrazená, byla prošpikována západní ideologickou diverzí. Mám pocit, že to režiroval Michalkov a že jedinou kladnou postavou tam byla maminka z vesnice. To víte, že to povzbudilo mé vlastní odbojové aktivity.

0 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1296x
Žije na periferii ČR

Seznam rubrik