Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

6. 12. 2010 11:32
Z čeho plyne, že progresivní zdanění je "náležité"???

A jak by podle vás ta "náležitá" progrese měla vypadat?

Jak vypadá náležitá závist se vás neptám - stačí přečíst váš blog.

0 0
možnosti
PZZ

Petr ze Zlína

6. 12. 2010 17:41
Re: Z čeho plyne, že progresivní zdanění je "náležité"???

Progresivní zdanění je ve všech vysněných zemích našich lékařů. Ostatně, sami se podiví, kolik spolknou z jejich budoucích příjmů tamní daně.  Proč s tím spojovat

závist, nechápu? Jako OSVČ považuji za užitečné, jestliže se v tom zásadním srovnáme s vyspělými zeměmi. [>-]

0 0
možnosti
VH

Stará kára

6. 12. 2010 11:25
No jo

Já bych si počkal, kolik lékařů skutečně odejde. Jsem přesvědčen, že ti, kteří odejít chtějí a jsou na to odborně i jazykově vybaveni, dávno odešli. Případně by si uměli podat výpověď sami a nepotřebovali by k tomu odbory.

Takže: Klid a nohy v teple.  Uvidíme v březnu.

0 0
možnosti
K

kosciuszko

6. 12. 2010 9:27
Vážený pane, pokuď jste učitelem , což předpokládám

tak vám sděluji, že takového učitele, s takovým "rozhledem" , bych nechtěl potkat natož

mu svěřit své vnuky !

0 0
možnosti
EK

Deleter

6. 12. 2010 10:01
Re:

Já bych zase nechtěl potkat vás v roli lékaře: ukvičená nula, co by mi tak asi mohla pomoci?

0 0
možnosti
K

kosciuszko

6. 12. 2010 9:25
V Německu je průměrná mzda cca 2700 eur

a průměrný nástupní pal lékaře 3700 eur, kolik je nástupní plat učitele nevím, ale bude to asi lehce pod 2700 eur.Povolání lékaře je totiž ve světě považováno za náročnější než povolání učitele, a to právem, nemluvě o náročnosti studia.Ten poměr 1,5 až 3 k průměrné mzdě je totiž celoevropský průměr, v chudších zemích je to však až 5:1

/Portugalsko/.Ve Francii je nástupní plat učitele 1500 Kč/průměrná mzda je také kolem 1500 eur/ před důchodem je plat učitele 3000 eur, důchod se vypočítává z posledchí 6 platů , činí tudíž 3000 eur !. O důchodech lékařů škoda hovořit. Učitel ve Francii , jakožto státní zaměstnanec, má definitivu ! Nemůže být třeba  propuštěn, pokud se nedopustí krominálního činu.

0 0
možnosti
EK

Deleter

6. 12. 2010 10:02
Re: V Německu je průměrná mzda cca 2700 eur

V Německu je průměrná mzda 3300€. Vy jste lhář a za to vás stihne oheň pekel.

0 0
možnosti
K

kosciuszko

6. 12. 2010 8:35
Záměna novorozenců v Třebíči

V ketrém státě je zodpovědný za označení pacienta, novorozence , lékař ? Jen v tomto

banaistánu. Podobné věci jsou řešeny vyhláškou MzD ,což je úřednický výkon a její realizaci kontroluje další úředník, něco jako bezpečnostní technik. Jedině v tomto bananistánu je oddílenský lékař zodpovědný za" bezpečnost práce", třeba za to, jestli sestry nosí předpisovou obuv a uklízečka řadně uklízí. Managementu v nemocnicích

máme přebytek, nikoli však na práci.60 let z nás děláte sluhy, ale vážený pane,my už toho vážně máme dost !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti
EK

Deleter

6. 12. 2010 9:58
---

Lžete; za označení novorozence odpovídá střední personál. Za chování zaměstnanců odpovídá jejich nadřízený.

Jestli z vás někdo dělá sluhu, tak změňte zaměstnání, pokud to mentálně zvládnete; jsem přesvědčen, že vy ne.

0 0
možnosti
K

kosciuszko

6. 12. 2010 8:30
Zelenka v Havlíčkově Brodě

Jak je možné zaměstnat na oddělení ARO rychlokvašku hnojáře?

Na ARO pracovaly dříve sestry které prošly chirurgickou nebo interní JIPKou,rychlé, bystré a psychicky odolné, ne dříve jak po 3 letech těžké praxe plné nočních služeb a samostátného rychlého rozhodování. Jejich životnost na ARO byla tak 5 let.Déle to vydrží

jedna z 10.Je to těžší práce než dělat horníka v OKR, to si pište.Co se stálo  Havlíčkově Brodě? Celé osazenstvo ARO uteklo do státní rychlé, tak byly sestry nadšeny platy a

pracovnimi podmínkami nového zřizovatel.Na jejich místo nastoupil bratr Zelenka.To by se za komunistů stát nemohlo ani ve snu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti
K

kosciuszko

6. 12. 2010 8:19
Kdo platí studium ?

Předeším samotní lékaři, kteří jsou "dělnickou třídou" a celou "společnosti" bezostýšně

okrádáni už 60 let. Váš článek je zralý na soudní žalobu, je jako vystřižený z Voelkischer

Beobachter, bohužel se netýká židů ale lékařů.Chybí ještě norimberské zákony pro lékaře.Kdo platí školy jiným VŠ, kdo platí učení zedníkům pracujícím v USA a nechávajícím si posílat léky z ČR ?Porím Vás už mčlte, váč člának je podlý a je plný demagogogie.Jám mám pár let do důchodu ale mladí vám to pěkně spočítají. genocida inteligence trvá u nás 20 let.Už toho máme dost !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti
EK

Deleter

6. 12. 2010 8:24
---

Jistě, lékaři už 60 let dotují českou společnost, nedostává se jim pražádné společenské vážnosti, žijí ve skromných zemljankách a cestují pomocí tchořího spřežení. ;-D

0 0
možnosti
K

kosciuszko

6. 12. 2010 8:13
Bordél v LDNkách

LDN jsou určena pro pacienty vyžadující více jak 3 hodiny zdravotnické péče denně.

To znamená 3 hodiny převazů,ošetřování ran, infuzí, injekcí, rehabilitace.Rehabilitací se nemyslí chůze po chodbě se špatně mobilním starým pacientem.Kritéria pro přijetí do lDN splňuje tak 5% pacientů. Všude ve světě jsou tito lidé odkázáni na ústavy sociální péče, kde je maximálně jedna sestra,placená ústavem, nikoli z rozpočtu ministerstav zdravotnictví. Proč tento anachronismus, zneuživání zdravotnictví,tolerují naše pojišťovny ? Je to v zájmu "sociálního smíru", děti se zbaví rodičů, aby mohly "chodit do práce",Tento komunistický přežítek dělá ze zdravotníků otroky a zajištuje bezstárostný život "dělnické třídě". Pak není na platy ve zdravotnictví.

0 0
možnosti
K

kosciuszko

6. 12. 2010 8:05
Odoperovali zdravou ledvinu

Příjem pacienta dělal jeden lékař, operovali jiní lékaři. Chyba.K příjmům jsou využiváni lékaři, kteří na klinice stažují nebo mladí. To co jinde zvládne diktafon a písařka, u nás

dělá lékař. Nabitý operační program. Zpoždění. Za chvíli má operovt šéf.Felčárci v obrovském stersu.Přivážejí pacienta, má se provést nefrektomie.Chybí však snímky, sestra na oddělení je zapomněla poslat s pacientem. Je mladá , po škole, nestíhá.

Zkušené sestry odešly pracovat jako servírky.Zřízenec není k dospozici, není kdo by snímky dohledal a  přinésl na sál. Dle příjmové zprávy, ve které si přijímající flečárek spletl strany, se odoperuje zdravá ledvina,bohužel.Proč operující nenávštívil dne před výkonem pacienta?Chtěl, bohužel celý den byl na sále, pak měl službu, těžkou a k ničemu se nedostal. Druhý den po náročné službě mu operativa nešla a proto vyrobil zpoždění.Zavřít felčáry.

0 0
možnosti
EK

Deleter

6. 12. 2010 10:00
Re: Odoperovali zdravou ledvinu

Příjem musí provádět lékař, protože je jediný kompetentí posoudit stav pacienta. A když to nezvládne, následuje trest. Tak jako když řidič autobusu nezvládne zatáčku, nebo konstruktér nechá postavit vratké schodiště.

0 0
možnosti
K

kosciuszko

6. 12. 2010 7:51
Vážený pane

Lékaři u nás za posledních 20 let jsou v postavení židů v období 3.říše.Chybí jen norimberské zákony.Jedině lékař, který způsobí havárku a je nepodmíněně odsouzen, nesmí další 3 roky provozovat živnost. Pamatujete si na jméno lékaře, který po listopadu údajně nechtěl příjmout postřeleného vojáka do úrazové nemocnice v Brně? Ne ?Já ano.Jeho jméno bylo v novinách druhý den.Kde je presumpce neviny?Kde je zodpovědnost sestry?Lékař byl ve službě o několik pater výš než je příjem.Kdyby sestra hlásila: " máme tady čistý průstřel plic,TK 80/50.,P 130/min, šokový stav, voják,20 let" , diskutoval by lékař ?Sestra je bohužel považována za pšíslušníka" dělnické třídy", který nemusí nic umět a nic dělat. Co   sestra hlásila ? " Je tady nějaký voják,pane doktore, dneska ale nemáme příjem".Bylo to tak ? Ano,přesně tak to bylo.Kdo to schytal ? Felčár, kdo jiný.

0 0
možnosti
PZZ

Petr ze Zlína

6. 12. 2010 8:21
Re: Vážený pane

Děkuji za reakci. Snad nejsme rozdílných názorů na postavení felčarů v této zemi...osobně trávím život v "KT s židovkou", a tak bych měl něco o této "vyhlazované";-)

skupině spoluobčanů vědět.

0 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1296x
Žije na periferii ČR

Seznam rubrik