Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

tantemici

30. 9. 2010 9:07
Bravo pane Štěrba!

Nejsem Zlíňák, ale o problémech ve Vašem městě trošku vím... Krajské město tolik odlišné od ostatních. Je malé a provinční. Je v zeleni to ano. Je velmi půvabné - to také.

Ale.

Nejen bez toho připojení na dálnici i  železnici(skoro-malinké "venkovské" nádraží je toho důkazem). S hlavním silničním průtahem centrem města. S příšerným stavem chodníků. S hodně amortizovaným areálem Svitu, taktéž v centru-ostatně toto zmiňujete.

A hlavně: s asi notně zkorumpovanou radnicí, která dělá věci nepochopitelné. Jak jinak si leccos vysvětlit? Kupuje draho (např.areál Svitu),aby jej pak lacino prodala. Staví Vámi zmíněné kongresové centrum, které nikdo ve Zlíně nejspíše nepotřebuje a Zlín na něj asi časem trvdě bude doplácet. Hlavně, že bude tímto světové! Madame Ondrová a pan Janečka nebudou asi po letech oslavováni, řekla bych, že je spousta místních zatratí...

0 0
možnosti
JA

pefben2

30. 9. 2010 8:51
Trefné

R^ Prostě jak politikové urvou nějaké ty investice, nezačnou řešit problémy, ale stavět si vlastní pomník (nejlépe, když něco z těch peněz tak nějak skončí u bráchy). Všude stejné. V Praze se zase ódéesáci rozpoměli, že vlastně chtějí postavit chrchel na Letné. Ale tak, aby ba něj bylo pořádně vidět. Ostatně: co by to bylo za pomník, kdyby pořádně vidět nebyl, že.

Asi je to proncip politiky, že se tam hrnou jen bezskrupulózní hrabivci..... :-/

0 0
možnosti