Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

27. 4. 2011 12:58
možná odpověď

Proč pan Kubice neodpovídal na otázku,je třeba v tom, že na tom zasedání  parlamentu vůbec být nemusel. (zda tam skutečně byl, fakt nevím). Na rozdíl od ostatních ministrů, vzešlých z výsledků voleb, kteří jsou současně poslanci a tedy o své vládě i ten den hlasovali. Kdežto Kubice je jmenován do funkce ministra přímo, a tenhle tyjátr hlasování v parlamentu se ho vlastně vůbec netýká....

0 0
možnosti
VH

Stará kára

27. 4. 2011 16:46
Re: možná odpověď

Pane kolego - takto projevovat svoji hloupost: je povinen se zúčastnit jako člen vlády.

0 0
možnosti
JN

Yesname

27. 4. 2011 11:43
Kdyby měl pan Kubice

odpovídat na každou hloupou otázku, či připomínku, tak by mu asi nestačil týden. Považujme to za řečnické otázky, což? Mimochodem - udržet klidný výraz při duševním zvracení pana Ratha, to chce opravdu odolnou osobnost.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

27. 4. 2011 11:51
Re: Kdyby měl pan Kubice

R^

0 0
možnosti
VH

Stará kára

27. 4. 2011 9:46
.......

    Nevím, proč "záměr (či "nezáměr") ČT.  ČT vysílá jednání sněmovny o důležitých bodech (podle ČT) vždy. Jednání o (ne)důvěře vládě mezi taková jednání patří.  Ostatně je jedno, zda "čtyřiadvacítka" vysílá pimprlové divadlo z parlamentu nebo obvyklé pořady. V obou případech se vypovídací hodnota limitně blíží nule.

    Nechápu, čemu se divíte. Samo hlasování o nedůvěře vládě je při daném rozložení sil nesmysl.  Opozice, která zatím (za posledních 10 let) nenašla jediné kladné téma se nějak zviditelnit musí. A odbory na tento úkol viditelně nestačí. Tak se Kašpárci chodí předvádět na schůze PS, zejména když si tématem zajistí účast televizních kamer. Jiný účel tato šaškárna nemá.

   Vznášené dotazy jsou pouze řečnické (odpověď se nečeká: buď je jasná, nebo naopak reálně nelze odpovědět). Kdo to nechápe, neměl by se na podobné pořady dívat.

   PS:  Chtěl jsem si zas jednou pimprlové divadlo zopakovat. Ty blivajzy jsem vydržel poslochat asi 7 či 8 minut. Obdivuji toho, kdo vydrží déle.

0 0
možnosti
FS

aroneček

27. 4. 2011 9:37
Autore,ono to nikdy s našimi

novináři nebude jinak.Média patří pravici,cizákům a novináři se bojí o místa,takže píšou jenom to,co je jim dovoleno,tak jak to bylo před Listopadem 89,jenomže teď je to obráceně a znovu jenom lhaní ,ližprdýlkování,to je prosím,většina novinářů.Kdo ovládá média,ten vládne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1296x
Žije na periferii ČR

Seznam rubrik