Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vyčítáte médiím, že nás zásobují pravidelnými zprávami o nárůstu nakažených, těžkých případech, bojem o život VIP pacientů, nebo vážných následcích po prodělaném Covidu-19. Proboha, to se snad mají tyto informace veřejnosti zatajovat? Toto by pak byl závan starých časů.

Jinak v posledních dnech u nás na COVID-19 umírá v průměru kolem 30 lidí denně a stále to narůstá. To už není žádná legrace.

1 0
možnosti
Foto

A na ostatní choroby kolik?

A z těch 30 lidí, u kolika je smrt zaviněna jen a jen výhradně covidem? A jaký je průměrný věk zemřelých? ATD.

Kdyby místo koronáče tu proběhla vlna chřipky jako v r. 1995, byl by výsledek horší nebo lepší?

Ono je potřeba při analýze situace přihlížet k mnohem více faktorům, porovnávat a tak podobně.

A z toho by se dalo usoudit, je-li skutečně situace vážná, nebo zda-li náhodou nejde o menší podvůdek k vylákání peněz pro farmaceutické firmy.

0 0
možnosti

Když ten váš výtvor čtu, tak bych nabyl dojmu, že těm takzvaným intelektuálům někdo bránil tu petici napsat nebo že za její napsání byli nějak popotahováni a diskriminováni.

To se samozřejmě nestalo a je v pořádku, že se to nestalo. Měli na sepsání plné právo.

Stejně tak je ovšem plné právo kteréhokoli jiného občana vyslovit svůj názor, že jsou to klasičtí salonní komunisté, kterých bylo vždycky na tomto světě habaděj. Takoví, kteří blábolí o vyšších ideálech, ale kteří by byli těmi prvními, co by brali zpátečku, kdyby skutečně na realizaci těch ideálů mělo dojít a kdyby důsledky té realizace měli pocítit i oni.

4 0
možnosti

Kdybyste si ten můj výtvor přečetl lépe, zjistil byste, že v něm nikde netvrdím, že těm lidem někdo bránil petici napsat nebo, že jsou za ni diskriminováni. Jinak Vám celkem závidím, jak jasně víte co by bylo kdyby...

0 0
možnosti
Foto

Však odkojenci starých časů jsou stále u vesla. Tak se nelze divit.

6 0
možnosti
Foto

Nejdříve je třeba pochopit, že demokracie není synonymem svobody, ale jejím opakem. Dále je třeba chápat, že čím déle žije společnost bez války, tím víc se musí vládnoucí kasta snažit, aby neztratila svou moc. Z jejího hlediska je tou nejlepší investicí, investice do strachu lidí z lidí. Nyní se k tomu přidal i strach ze smrtelné nemoci, nejlépe takové, která se šíří z člověka na člověka bez dalších přenašečů.

Epidemie je snem mocných, píše MICHEL FOUCAULT v knize Dohlížet a trestat. Epidemie umožňuje kontrolovat populaci, určit každému jeho místo, vést o každém podrobné registry informací a vytvořit strnulý prostor, v němž každý občan podléhá přímému vlivu moci. Sen o epidemii nakažlivé nemoci je snem o vládnutí.

4 3
možnosti
Foto

J54i13ř95í 44K82a18r79b34a35n

10. 10. 2020 19:40

Demokracie je jediný systém kde skutečně (ne jen na oko) vládnou lidé. To je pro vás opakem svobody? Další vaše názory mně už opravdu nezajímají, tohle mluví za vše.

2 1
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 865x
Jsem běžný občan, možná jen o trochu aktivnější a zvídavější, než bývá zvykem. Sportovec, příležitostný cestovatel a fanda všech prima lidí.

 

Aktuální citát:

Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: Aby slušní lidé nedělali nic.

Edmunt Burke (1729 – 1797)

 

www.zdraveforum.cz

Seznam rubrik