Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Ten Babišův projev byl hrozný. Samolibý, lživý a jako vždy ufňukaný. Když se do něj zaposloucháte větu po větě, a se znalostí toho, jak pan velkouzenář překrucuje a fabuluje, vyjde vám z něj toto:

Vážené ovce, které mě ještě žerete.

Zas tu máme výročí republiky a všechno je velký špatný. Prezident je mimo a nemůže mi nijak pomoct. Proto si myslím, že by mi všichni měli dát technický time out, dokud nevymyslím zase nějakou kličku. Ten výhled fakt není žádná prča. Ale bylo i hůř. Třeba když jsme k nám my komunisti přitáhli rusáky i s tanky a ti nás tady dusili jak novoroční zelí. A přežili jsme? Přežili.

V následujících letech se budeme muset spoléhat jen sami na sebe, protože potom Klondajku, který jsem tu rozpoutal, vám už nepomůže ani Harry Potter. To máte obří širočinu zatnutou do rozpočtu, drahota jak v internacionálu, nulové investice a rozklad politické morálky na prvočísla. Takže bychom se měli všichni semknout, obejmout se a odpustit mi. A nechat mě být. A ne si furt jen všechno vyčítat a hádat se. Čo bolo, to bolo a sme predsa šetky česi, nie?

Jo, a očkujtě sa, vrazil jsem do toho kopicu svých firem a lidí, tak ať to odsejpá.

Na závěr mi dovolte vám poděkovat za to, že tu mohl Agrofert čtyři roky řádit jak prospektoři na Aljašce.Čest

12 3
možnosti
Foto

Škoda, že jste z toho neudělal samostatný blog.....

3 0
možnosti
PB

P44e86t17r 58B33u82r12i44a83n

1. 11. 2021 13:20

Nemohu, byl jsem z hlavního panelu blogerů administrativou vyřazen. Neskousli můj blog: Země opaků, prý byl nekorektní (lze vygooglit).

1 0
možnosti
ZZ

A nechtěl byste se raději podívat na některé loutkovodiče našich politiků, jako např páni Palaščák, Valenta, Fürst, Hlavenka, Tomek, Bakala, Juříček, Pavlíček, Fryc, Passer ......

Bylo by to po dlouhé době něco nového, než obehraný Babiš.

Vůbec netušíte, kdo v naší politice tahá za nitky.

;-)

0 0
možnosti
PB

P34e87t51r 64B22u24r24i93a79n

2. 11. 2021 21:03

Nechtěl, díky.

0 0
možnosti
MJ

Vygůglil jsem a stálo to za to, článek je velmi výstižný. Díky za něj!

1 0
možnosti
Foto

Sorry. Samozřejmě mělo být plus.

1 0
možnosti