Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podívejte se, kolik evidentně placených agentů píše do všech možných médií. Někam si pro odměnu chodit musí, posílat ji na účet pro mohlo prasknout. Proto má ambasáda RF údajně 140 lidí, ambasáda USA prý jen asi 8.

A pomalu každý druhý (bývalý) estébák byl řízen KGB, nebo byl současně i členem. Viz např. známý Karel Köcher, pracovník Prognostického ústavu, poradce Václava Klause a dalších.

A co když tito agenti působí v ČT a schválně dělají, aby zpravodajství bylo nevyvážené?

1 0
možnosti
SN

:-)   Dobře popsáno !  ODpovídá to skutečnosti. Ostatní agenti našich současných přátel, jsou našimi kamarády, těm budiž dovoleno vše !  R^R^R^

2 2
možnosti
ON

O24n92d50ř90e40j 69N16ý10č

26. 3. 2015 11:24

Takže jestli to dobře chápu chytili jsme ruské agenty ale zpráva v čt měla znít američané odposlouchávali němce. Sice to s tím vůbec nesouvisí ale musíme být vyvážení? A víte vůbec kolik je tady u nás takzvaných ruských a amerických diplomatů? Těch ruských je o dost víc. Proč asi že. Copak asi dělají. Vám v žádném případě nejde o nějakou objektivitu ale aby byli ve zprávách věci prezentovány jak se vám líbí viz přesně to vystihuje tento váš blog. Kdyby jste argumentoval že jsme chytli u nás americké agenty o čemž čt mlčela neřeknu ani slovo ale argumentovat že američani sledovali merkelovou což je už nejen staré ale hlavně to nemá s tím nic společného je čistá demagogie.

4 1
možnosti
Foto

J43a81k48u46b 57R17o37t18h

26. 3. 2015 11:18

A co má tato debata společného s onou vámi deklarovanou "nevyvážeností"?8-o

2 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1416x
Novinář a publicista, autor divadelních nedramat a různého psaní, zpracovatel dotačních projektů, režisér, herec, výpravčí a kdo ví, co ještě...

Seznam rubrik