Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Pozor:  Nikdo netvrdí (ani soud), že poslanci jsou nevinní. Jen podle názoru senátu Nejvyššího soudu (tedy tří jedinců) nesmíme poslancům udělat bebí. Přesněji:  Poslanci si mohou domluvit ve sněmovně vraždu - a když pak budou na základě těchto ujednání hlasovat o způsobu prdění ve sněmovně, nesmí je nikdo za návod k vraždě (či genocidě) trestat. I když se trestný čin stal. To nikdo nevyvrátil.  Ani suverén - sněmovna - je nemůže v tomto případě ke stíhání vydat. Neb existuje suverén nad suverény: soudce.

2 0
možnosti
ML

No, hezky jste vystihnul podstatu současného systému R^

0 0
možnosti
ML

Co na to říci? Tenhle sajrajt jsme si kdysi vycinkali a v 2006 opětovně zvolili v podobě Topolánkovy vlády. Nikdy nezapomenu jeho tehdejší výrok: Es kommt der tag", možná jsem to necitoval úplně gramaticky správně, ale Tupol tehdy zřetelně vyjádřil jaké hodnoty bude ctít jeho vláda. Jenom krůček chyběl tehdy ke zřízení pracovních táborů pro nezaměstnané, a to v době nejhlubší krize, kdy o práci přicházeli i ti nejschopnější. Tupol, Kraďousek, Šláfenberg a Drábek, to jsou ta jména, na které by se nikdy nemělo zapomenout jako memento!

2 2
možnosti
VH

Můžete mně Vaši repliku vyložit podrobněji? Jak může pan Topolánek za debilní výklad zákona soudci. Tedy to by mně opravdu zajímalo.

  Mimochodem: Zeman, Gross, Paroubek jsou vzorem politiků? Pravda: peníze (naše daně) rozhazují plnými hrstmi, což se prosťáčkům líbí.  Zejména když netuší, jak rychle lze dospět do situace Řecka (Maďarska, Irska, Argentiny, předválečného Německa).

1 1
možnosti
KD

Nejvyšší soud se zdá být pevnou oporou naší mafie a nejen v tomto případě.!!

2 1
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1416x
Novinář a publicista, autor divadelních nedramat a různého psaní, zpracovatel dotačních projektů, režisér, herec, výpravčí a kdo ví, co ještě...

Seznam rubrik