Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M23i29l68a96n 44K48e53s72l

10. 10. 2016 22:07

Tyto volby byly posledním varováním sociálním demokratům před blížícími se parlamentními volbami.Jak je to s důvěrou k nim hlasování ukázalo.Mají cca rok na to,aby se snažili svou pošramocenou reputaci napravit.Jak se však zdá i přes volební debakl,jde jim především o dobře placená koryta,reputaci vezmi čert.Vždyť se možná jedná o poslední příležitost být u koryt.Uvědomují si,že nemají na to,aby za rok uspěli.Řídí se : Urvi,co můžeš po nás potopa.My jim můžeme jen říci-rok je velmi krátká doba na zapomenutí.

1 0
možnosti
SN

:-) .............Pane autore, vřele souhlasím ! Píši to pořád dokola ! Babiš má majetku na pět generací dopředu ! POkud někdo má pochybnosti o legálnosti jeho nabytí, nechť se obrátí na policii ! Šlachta byl úspěšně zlikvidován, tak už ho nemůže vyšetřovat, jak je nám někdy předhazováno !

Sleduji ho už několik roků, prostě se vyzná. Už se nemohl dívat na to drancování našeho státu zavedenými stranami. Argumenty s "ptačím hnízdem" pomíjím. Co není zakázáno je dovoleno ! Stíhá ho za to někdo ?

Ale nemůžete pominout jeden fakt ......křivka strmého nárůstu zadlužování se uklidnila! Proto tolik řevu ! Šlápl starým přátelům na prstíky, zavádí pořádek do daní, výsledky se dostavují.

Je vidět, že podceňovaní voliči nejsou hloupí, ,protože jak prohlásil Sobotka, bylo by nebezpečím povolit obyčejným lidem referendum. ČSSD nepomohla ani " rychlá a zběsilá" a hlavně tajná reorganizace policie. Hlavně neodvolatelná.

Já si myslím, že důvodem k těmto výsledkům voleb nebyla činnost krajů, ale......činnost celé vlády, hádky, řešení nepodstatných věcí, ohebnost Sobotky vůči imigraci, prostě i těch málo voličů co přišlo k volbám to zavedeným stranám,(v zákulisí kamarádům), spočítali! R^R^R^

3 0
možnosti
TT

Ano, přesně! Kdežto Babišovi jde o blaho lidu! :-P

1 0
možnosti
VP

Tady se přesně ukazuje, že volby jsou nanic. Lidi odvolili a politici se postarají o to, aby bylo vše jinak. K čemu takové volby? Pak se všichni diví, že chodí málo lidí k volbám. Co je politikům do lidí, páni politici se rozhodli a hotovo. Zbytečná ztráta času lidí, kterým nebylo líno jít k volbám. Příště ať se páni politici zavřou někam do chlíva a do žlabu si nalejou funkce a servou se.

3 1
možnosti
VP

Aha, Polický .......

1 1
možnosti
Foto

Vyhrocená rétorika majitele ANO určuje malý koaliční potenciál (všetci tuná kradnú). Ve výsledku je to tak, že leckde ani spojení ANO+ČSSD+KSČM nedá většinu, s KSČM prakticky nikdo jiný není ochoten jít do koalice, ANO se striktně vymezuje proti ODS a TOP09, a hned tu máte situaci, že vítěz ani nemusí být schopen sestavit většinovou koalici.

Ono to před volbami vypadalo pro ANO nadějně, ale propad ČSSD a KSČM přibližně na polovinu to poněkud zkomplikoval.

2 0
možnosti
Foto

Nevolil jsem proto(a myslím, že stejně tak většina lidí) aby mnou vybraná strana někoho nechala znemožnit se, ale proto aby se pokud možno dostala do zastupitelstva a krajské rady a tam plnila svůj program v co největší míře(dle svého volebního zisku). Je nesmysl nechat kraj rozvrátit proto aby se někdo znemožnil a navíc kdo by se dle vás měl znemožňovat spolu s něma? To mají ostatní nechat ANO ať si dělá co chce?

Problém ANO je v tom, že jak v celostátní politice tak v mnoha městech má diktátorské manýry. Jeho představitelé ostátní běžně uráží, neustále mění své priority a názory, všude dosazují své lidi, často se nedohodnou ani mezi sebou v rámci svého hnutí.......ANo pak nevyhrálo díky svému programu, ale především díky neomezenému přísunu peněz a díky tomu, že jejich šéf ovládá média.

Celý politický systém u nás funguje velmi dobře (ostatně cca 75% lidí volilo zavedené strany a ANO jen cca 21%), ANO mu nijak zásadně pomoci k lepšímu nemůže (i kdyby pracovali sebelépe), ale může ho zásadně zhoršit směrem k totalitě.

Nevím jestli tradiční strany po volbách něco výrazně zlepší, skokově jistě ne ale k postupnému zlepšování politické kultury u nás dochází dlouhodobě.

Každopádně prioritou pro mě je stav nezhoršovat, ne hledat spasitele, který to u nás překope.

0 0
možnosti
Foto

o totalitě mluví především, ti, kteří i ni prd ví.

3 1
možnosti
Foto

je třeba udělat všechna opatření, aby nám nikdo nový nekoukal pod prsty, však to trvalo než jsme si vytvořili politicky-ekonomické vazby....Krátkozrakost politických blbečků je neskutečná, právě zadělávají na ještě drtivější vítězství ANO v parlametních volbách.

6 1
možnosti
PN

P83e39t42r 42N75ě93m96e24c

10. 10. 2016 7:46

Bohužel toto se děje už dávno, dávno před vznikem Ano.

Jen bych nesouhlasil s větou:"ANO 2011 vzniklo jako revolta proti tradičním politickým stranám,...". Ano vzniklo proto, aby se Babiš měl líp.

2 3
možnosti
PD

P11e72t40r 20D32r49a57p14a96l

10. 10. 2016 7:48

každá politická strana vzniká proto, aby se líp měli zejména její lídři

3 0
možnosti
PK

Ano, máte pravdu. Ono o nic jiného, než o korýtka nejde. Navíc tam, kde dojde k vystřídání dnešní "uleželé" koalice nějakou novou, třeba s ANO, to bude masakr motorovou pilou. Tady nejde o "službu" lidu, ale o prebendy, které z toho plynou. Tak ať z nedělají z lidí blbce. Ten strach z toho, že půjdou o koryt a navíc, že se vyvalí nějaké špinavosti, musí být u některých současných "politiků" a jejich kámošů asi děsivý, proto by nevymýšleli, jak ANO obejít. P.S.: Babiše taky nemusím a to kvůli Čapímu hnízdu. Ne, že využili dotace, to asi bylo lege artis a co není zakázáno, je povoleno, ale kvůli tomu, jak lhal, že s tím jeho rodina nemá nic společného. To by politik, který si chce hrát na lepšího, než jsou ti ostatní, neměl.

3 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1416x
Novinář a publicista, autor divadelních nedramat a různého psaní, zpracovatel dotačních projektů, režisér, herec, výpravčí a kdo ví, co ještě...

Seznam rubrik