Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Co byste musel psát v roce 1980?;-D

0 0
možnosti
MS

Jediné, co mě na těchto OH nebaví, je časový posun, kvůli kterému se zase pořádně nevyspím. Jinak podobné úvahy o trapnosti OH nechávám stranou, protože ať je to jak chce, jsou pořád sportovním svátkem a jedním z mála TV pořadů, na které se dnes dá ještě dívat.

2 3
možnosti
PS

Tak pokud Vás baví, jak se komentátoři baví, provádějí různé srandičky apod., jste ten cílový divák ČT, správný konzument. Ale již v roce 1964 jsem sledoval OH v Mnichově tak, jako bych tam byl osobně. Od 8.00 hod. na kanále "Vídeň 1" hodina opakování předchozího dne, od 9.00 hod. naše dvojka a skoro celý den jen sport. Všem kolem jde jen a jen o zábavu, nic víc. Řeší se výsledky nám cizích sportovců, jako by šlo "o život". Ve finále se řekne "je to sport" a jde se dál. Kam dál ale, nikdo neví...

0 1
možnosti
KS

třeba olympiáda v Atlantě a v Londýně byla výdělečná. Nevýdělečná byla v Číně a v Soči, protože tam se potřebovali hlavně vytáhnout před světem.

2 0
možnosti
LJ

Hitler v r. 1936 zneužil olympiádu v Berlíně k politickým cílům. Ukázal jak je fašismus velkolepý a mírumilovný. Od té doby byl olympiády vícekrát zneužita k politickým cílům. Její využití ke komerčním účelům je samozřejmostí. Mnichovská olympiáda byla zneužita k terorismu - doufejme, že se to nebude opakovat.

8 0
možnosti
RM

Vše je to o penězích :) chudoba jde stranou. Tak to vždy bylo.

A takový tenista - tomu se nevyplatí na OH vůbec jet - tam tolik neteče. Jde jen o čest a nějaký ten kousek kovu.

To je totiž otázka - třeba nějaký montér by si řekl - pojedu do Brazílie, vydělám si méně než doma, podstoupím zdravotní a bezpečností riziko - nakonec dojde k závěru - proč bych vůbec jezdil do Brazílie, když můžu zůstat doma. Stejně tak si to může říci i třeba tenista co má reprezentovat naši zem.

Pořád je zde ale většina, která na OH těší a budou si je užívat na plno a když nějaký náš sportovec získá dobré umístnění, budeme se upřímně radovat.

4 0
možnosti
VM

Já bych se vrátil ke kořenům. První hry se konaly v Řecku a v tom by mohl sportovní svět pokračovat. Vždy za 4 roky Athény. Mají v podstatě sportoviště postavená, stačila by klasická údržba. přestala by korupce kde, kdy a kdo bude další hry pořádat. Funguje to tak bez problému ve snookru, proč by to nemohl by u OH.

7 0
možnosti
TR

Přesně. R^ A zimní by mohly být, co 4 roky, v Lillehammru (sníh každou zimu).

0 0
možnosti

To jsou, s prominutím, kecy. Svět je špatný, řítíme se do zkáze, vraťme se k božím slovům a modleme se ve dne v noci. :-P

Lidé jsou nedokonalí, moje auto má své mouchy, můj počítač má k dokonalosti daleko, moje gramatika má silné šrámy, ... . Proč si myslíte, že by olympiáda měla být vzor dokonalosti?

3 4
možnosti
Foto

Tohle by vyřešilo povolení jakéhokoliv dopingu

0 0
možnosti
JT

??? Kromě olympiád už žádné jiné sportovní vrcholové soutěže nejsou ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1416x
Novinář a publicista, autor divadelních nedramat a různého psaní, zpracovatel dotačních projektů, režisér, herec, výpravčí a kdo ví, co ještě...

Seznam rubrik