Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jistí občané se právem cítí svobodou slova ohroženi. Vy k nim ráčíte patřit? ;-D

0 0
možnosti
Foto

Ten název působí efektně, ale jeho druhá část je asi zcela absurdní. Svobodou slova jistě může být kdokoli ohrožen, ale jediným řešením je svobodu slova omezit nebo rovnou zrušit. Přejete si to? Pokud ano, tak to jasně deklarujte. Místo jasného postoje se tak nějak vágně otíráte o to, co se vám osobně nelíbí: o vyjádření občanských postojů, o EU, o jakési novináře, kteří ne cosi apelují... V rámci oné svobody slova se můžete kriticky vyjádřit ke všemu výše uvedenému a pokud k tomu dodáte relevantní argumenty, bude to mít i nějaký smysl. V této podobě však smysl vašeho blogu nechápu.

1 1
možnosti
JZ

Upřímně, ten název je je nejhorší věc na tomhle článku (který se mi jinak líbí).

0 0
možnosti
JK

Ohrožená svobody slova znamená zrušit diskuzi pod článkem, kde ani nebyl napsán jeden komentář. Viz. idnes.cz

0 0
možnosti
MJ

Na iDNES zrušili diskuzi? To jsem ještě neviděl. Ale jsou servery, bez kterých by, dle jejich vyjádření, byl s demokracií ámen, ale diskuze pod články nemají vůbec :-)

2 0
možnosti
EH

Prozatím se řeší prkotiny (demonstrace, sochy), a tak mlčící většina mlčí a hlasitá menšina má pocit moci. Jak dobře víme, s jídlem roste chuť a prozatím se ozývají nedůležití lidé s nápady zakázat opoziční názory. Jenže bude přituhovat, třeba rozhodování o studiu nebo o zaměstnání podle uvědomělosti vlastní nebo rodičů. Pak může být pozdě zasáhnout, protože nejhorší cenzura je autocenzura.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
LB

Díky autorovi za tento příspěvek. Na tyto věci je nutno upozorňovat tím více, čím více jsou aktuální.

8 0
možnosti
Foto

P60e86t71r 50O21m32e51l66k52a

22. 6. 2020 12:55

Jenom drobnou poznámku. Poznal jsem docela dobře, jak to vypadalo, když tady vládla jedna strana. Takže něco o tom vím. Zdá se, že někteří, včetně Vás, si pletou dojmy s pojmy. Demokracie je i to, když mohu někomu napsat co si o věci myslím. Je pak na dotyčném, jak se zachová. Pokud to není výhružný dopis, tak je všechno v pořádku. Pohoršují se nad tím ti, co o demokracii ví prdlajs. A dodávám, že nějaké chvilky jsou mi docela volné.

4 1
možnosti
MJ

Potom záleží, do jaké míry do demokracie zapadá ostrakizace názorových oponentů. Zmiňované dopisy nejsou jen "napsáním, co si o věci myslím".

2 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1416x
Novinář a publicista, autor divadelních nedramat a různého psaní, zpracovatel dotačních projektů, režisér, herec, výpravčí a kdo ví, co ještě...

Seznam rubrik