Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J48a34n 98R71á43ž

31. 3. 2015 14:41

Dík....přesně vyjádřen i můj názor na věc!

Hysterické reakce rusofobů i amerikafobů u mne, a věřím,že je nás dost kdo žádnou z těchto fobií netrpí, vyvolávají podiv nad tím, co považují "fobisté" za středobod svého života, že na to vydávají tolik energie.

2 0
možnosti
OK

Když dnes půjdete proti jinému (ne nutně mainstreamovému) názoru v Česku, snadno to schytáte. Formou urážek. To něco vypovídá o kultuře, nikoli o svobodě. Dříve byste to schytal poněkud zásadněji.

3 0
možnosti
Foto

No právě. Já rozhodně nejsem vyhraněný ani vůči USA, ani vůči RF. Jde tu o politickou a zájmovou rovnováhu, kterou by naše reprezentace měla uplatňovat. Takže to není o Vyvadilovi nebo komunistech. To už vůbec ne. A přesto se tady schytá nálepek.... A některé dost urážlivé.

2 0
možnosti
JL

O levnějším chlebu to fakt není. A ještě jedno - uznávám právo každého na názor, ale jednou větou musím uvést, že ti, kteří vedou odpor proti tomu konvoji jsou pro mě nedůvěryhodní. Chápu, že se v anonymním davu mohou najít lidé, kterým o něco jde, ale to by nesměli mít přiblblé transparenty s třešničkami nebo se stavět za názory pánů Bartoše a Vyvadila.

1 0
možnosti
JN

Ještěže toho Vyvadila máte. Jinak byste si ho musel vymyslet.

3 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1416x
Novinář a publicista, autor divadelních nedramat a různého psaní, zpracovatel dotačních projektů, režisér, herec, výpravčí a kdo ví, co ještě...

Seznam rubrik