Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

já osobně pana ministra obdivuji, že se s tím "tak sere". Já bych všechny ty tydýty stylu Vyvadila a jeho pohrobků poslal někam, buď do prhele nebo aspoň do roku 1975 do fronty třeba na hajzlpapír, který nebyl díky úžasnému socialistickému (čti sovětskému) plánování.

3 0
možnosti
DB

Pokud vím, osvobodili Američani celý západ Česka včetně Plzně, a pokud se dobře pamatuji, tak to nebyli Američani ale Rusové, kteří v roce 1968 tuto zemi vojensky přepadli, zabili přitom několik lidí a na dvacet let se tu zahnízdili jako usurpátoři a svou vojenskou přítomností vyvolávali takový strach, že si skoro nikdo nedovolil ani ceknout proti komunistickému režimu, který sem byl z Ruska vyvezen a o který zde vlastně nikdo nestál, jen ze strachu lidé mlčeli a tiše trpěli.

Jak je možné, že si tuto jednoduchou historickou skutečnost již pamatuje tak málokdo?

8 1
možnosti
Foto

Já tu historickou skutečnost vidím tak, že v roce 1968 přijala armáda Sovětského svazu a když jsme u toho národnostního dělení poslal ji sem Ukrajinec Brežněv, nebyli tady, ale sami měli jsme tady Poláky, Bulhary a Maďary. Jak daleko, ale ještě do té historie půjdeme 1939 jsme tady měli Němce v 1648 Švédy.

2 3
možnosti
KV

K14a41r75e78l 39V50o19v58e87s

23. 3. 2015 18:04

Stropnický prostě žádá klid na práci:-) Novináři se kupodivu jeho doporučením moc neřídí, například v České televizi moc odpůrců konvoje nevystupovalo. A dělalo si Ministerstvo obrany vůbec nějaký průzkum ?

2 3
možnosti
NM

...vážení,kde žijete,že se necháte balamutit...takováto akce musí být připravena alespoň nějaký ten měsíc s předstihem a musí být připravena pint-licht se všemi možnými dopady a riziky a k tomu slouží veškerá analýza  a dokonce i momentální politické situace v okolí průjezdu v okolních státech....herec dostal scénář a ten nám přednáší a dosti přesvědčivě počínaje grimasama při projevech,opozici ani ň v názorech a až po zabroušení k "švejkovským názorům na věc" ale já vás p.Stropnický vidím na tom houpacím koni jak nás neustále houpáte a za jakou cenu;-D;-O

3 2
možnosti