Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P75a47v57e88l 56H55o52l92e23c

30. 10. 2016 10:40

Gherman, Gherman, Gherman...co dodat..? Sudeťák, lidovec, protekčník, obviňuje bez důkazů..mně to stačíRvRvRv

0 0
možnosti
BH

Úskočnost politiků nezná mezí! Vybrat si někoho, kdo by možná mohl dostat metál a pak naservírovat společnosti proč ho nedostane,,, To chce fištróna:-/

0 0
možnosti
ZB

"Ta procedura,kterou mohu komentovat,je za čtrnáct let prakticky neměná.Tedy ve chvíli,kdy prezident rozhodne,že vyznamenání udělí,existuje seznam.Po té,to dělám většinou já,se navazuje kontakt s vyznamenanými.To znamená snažím se pokud možno nenápadně sehnat telefonní čísla,zavolám jim"Takto popisoval Forejt minulý rok v rozhovoru pro "hradní" Blesk svou práci....

2 1
možnosti
MK

Herman měl být první, kdo měl strýčkovi vysvětlit, že pokud nemá v ruce dopis Kanceláře prezidenta republiky podepsaný p. Mlynářem, žádný metál není v dohledu!

A dále, přijetí Dalajlámy na úřední půdě (kde se nemají soukromé dýchánky co konat) je vystoupení proti oficiální politice vlády a proto je na místě demise.

10 6
možnosti
VK

Kulhavý, jako ministr kultury se setkal s duchovním. Máš něco proti? Já u ministra kultury taková setkání očekávám. Dále bych očekával, že člověk tvého rozhledu bude vědět, že mlynář je ve mlýně, nikoliv na Hradě. A takto chytří jsou voliči MZ všichni;-D

2 4
možnosti
JAN

Nemám chuť to číst, nadpis mi stačí. Dle mne by potřebovalo vyměnit hned několik ministrů, vč. premiéra a presidenta. Napadá mi třeba Stropnický a Ťok /oba ANO/ třebas jen za Kapsch, Zaorálek, Mládek a Valachová /všichni čssd/ třeba jen za nedávný otřesný případ šikany učitelky na škole, Takže tak.

0 0
možnosti
VP

O Hermana se nebojte,ten má hodně hadí páteř,jistě na ÚSTRU s ltostí vzpomínají.

4 2
možnosti
Foto

Je neuvěřitelné, kolik příspěvků tady obhajuje prolhanost kanceláře presidenta. To jsme opravdu tak tupý národ?

6 7
možnosti
MV

M35i61l91a88n 98V85i34k

26. 10. 2016 15:10

Je neuvěřitelné, kolik příspěvků tady obhajuje prolhanost ministra Hermana. To jsme opravdu tak tupý národ?

5 3
možnosti
RC

ad

To pochopitelně smazává spekulace, že měl Jiří Brady přislíbený řád TGM.

Vzhledem k tomu, ze na ten byl nominovan, tak je logicke, ze by to mel byt tento, pokud by mel byt ocenen.

0 0
možnosti
Foto

"S kým tedy Jiří Brady a jeho žena vlastně mluvili? Stali se prostředníky plánovaného komplotu, aniž by o tom měli tušení?"

Čím déle to sleduji, tím více jsem o tom přesvědčena, ale jinak než vy.

Myslím, že panu Bradymu bylo z Hradu oznámeno, že dostane vyznamenání jen proto, aby měl Hrad nějakou páku na ministra Hermana. Pan Herman celou věc vyřešil tím, že "neposlechl" ale já jsem přesvědčená, že jeho strýc by vyznamenání nedostal, i kdyby se s dalajlámou nesešel. K podlému a bezcharakternímu Zemanovi mi to prostě pasuje.

7 8
možnosti
MT

jj, Forejt možná Bradymu volal, aniž by se vůbec kdy s jeho vyznamenáním počítalo. Pročež jsou spekulace o dodržení/nedodržení protokolu irelevantní. (ony jsou irelevantní v každém případě - nedodržení protokolu přeci dokazuje jen to že nebyl dodržen protokol, nic víc ani míň - rozhodně to není důkazem, že kontakt vůbec nemohl proběhnout). Za tuhle úvahu jsem se už zařadil mezi konspirátory:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1416x
Novinář a publicista, autor divadelních nedramat a různého psaní, zpracovatel dotačních projektů, režisér, herec, výpravčí a kdo ví, co ještě...

Seznam rubrik