Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proti ruské propagandě nasadila naše ČT americkou propagandu.

0 0
možnosti

Rozumím, prostě na Putina nám nesahejte nebo O Putinovi jen v dobrém nebo Jeho druhá tvář nás nezajímá nebo Je to asi pravda, ale to se nám na něm líbí atd.

0 1
možnosti
Foto

Propaganda tahá již delší dobu za kratší konec a pokouší se s tím něvo udělat. Karma R^

2 1
možnosti

Jak to bylo se smrtí Litviněnka se stejně nikdy nedozvíme, protože tajné služby jsou tajné mimo jiné proto, aby veřejnosti nebyly jasné rozhodovací pravomoci.

Možná v některé tajné službě o usmrcení musí rozhodnout šéf nejvyšší, možná stačí i někdo jiný a možná to celé bylo úplně jinak.

Pravdu se stejně nikdy nedozvíme.

To co je někdy směšné a někdy až únavné, je médii prezentované černobílé vidění světa, kde byl vybrán náš nepřítel se svými nízkými cíli v kontrastu s našimi vysokými ideály.

Jsme sice bez KSČ, ale zase má někdo monopol na pravdu a druhý žádnou možnost odvolání.

A tak zavedeme sankce za situace, kdy obchodní výměna EU s Ruskem byla 11-násobkem výměny USA s Ruskem. Ale pozor: Nesmíme ohrozit nadnárodní koncerny. Takže obchodní smlouvu o zvýšení dodávek zemního plynu do Evropy Nord Stream 2 tři z nich směly podepsat. Menší firmy a jednotlivce, resp. jejich obchodní vztahy s Ruskem ať klidně vezme čert, na těch nezáleží.

Zrušíme sankce? Nemusíme. Kdyby se k tomu schylovalo, pošleme vzkaz do Kyjeva, Rusko zareaguje a hned tu máme nedodržování minských dohod jak na zavolanou.

Myslím si, že velmoci se nijak neliší - vždycky chtějí zasahovat do záležitostí jiných zemí. My jsme s USA nikdy nesousedili a ani nemáme významné množství ropy, takže si o nich ještě můžeme dělat iluze.

O Rusku je už nemáme.

Tím nechci říct, že máme věřit všemu co zazní z Kremlu, ale měli bychom si uvědomit že i z Washingtonu se nám často lhalo.

7 0
možnosti

"Novinář a publicista, autor divadelních nedramat a různého psaní, zpracovatel dotačních projektů, režisér, herec, výpravčí, bloger placený Rusy a kdo ví, co ještě..." :-P

2 2
možnosti

To jste se představil, nebo jak?

3 0
možnosti

Já bych šel ještě dál. Sněhové bouři v USA se věnovalo ve zprávách tolik času, že to evidentně mělo odvést pozornost jak od uprchlíků, tak i od vnitřních problémů země. A kdoví, jestli ji ti imperialisti nerozpoutali schválně.

4 0
možnosti

Musí to být pro vás nuda, pane Kopřivo. Přečtěte si tedy článek pana Václava Vlka st. na NP. To vám dá zabrat, ale jestli vás to nezabije, určitě vás to posílí. A všimněte si zejména toho hesla v perexu.

3 0
možnosti

A kdo je Vlk starší na NP? Nějaká nová vědecká autorita? Omlouvám se za neznalost.

2 1
možnosti

Politici připustí, že u nás není ještě všechno v pořádku.

Ale jak to, když oni mají tu pravomoc a povinnost se postarat, aby u nás všechno v pořádku bylo?

Vysvětlí nám, že za to může náš nepřítel. A hned dvojí.

Jednak nepřítel vnitřní - všichni ti staří, dlouhodobě nemocní nebo invalidní a nezaměstnaní, bez nichž bychom ekonomicky vylétli do oblak a neměli vnitřní dluh.

A pak je tu ještě nepřítel vnější, za něhož nám bylo vybráno Rusko.

Imigranti nejsou naši nepřátelé, vždyť ti samí politici, kteří nás ještě před 2 lety denně nabádali, abychom si nežili nad poměry, mají najednou peněz dost pro nijak neomezený počet imigrantů.

7 0
možnosti

Zadarmo ze sebe hlupáka dělat nebudete. Tomu nevěřím. Takovou devótnost nenapíše ani Olšer s Havrankem dohromady.;-D

3 6
možnosti

Mimochodem, nevšiml jsem si, že by zprávy válcovaly nějaké zprávy z Ruska nebo o Putinovi. Proběhly jen informace ruského statistického úřadu. Mají je snad novináři tajit, abyste se mohl soustředit na uprchlíky?

2 3
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1416x
Novinář a publicista, autor divadelních nedramat a různého psaní, zpracovatel dotačních projektů, režisér, herec, výpravčí a kdo ví, co ještě...

Seznam rubrik