Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

.... souhlas .... Babiš je skutečně bezpochyby ,,ztělesněním zla a živým obrazem polistopadového vládnutí", ALE ..... přece to TAKHLE u nás nemůže vypadat DO NEKONEČNA. Ta jeho vychytralost musí pane autore, Stando Nováku a Štěpáne Bicereo konečně skončit:-/.

2 1
možnosti
SN

:-)....Pane Janso! KDyž už jste zmínil moje jméno, tak proti tomu něco dělejte! Důležité je, že mnoho lidí, kteří nejsou tak vzdělaní, jako Vy si myslí, že to dělá správně. Já také. Proto po něm politici tak jedou.

A doporučuji Vám.....k přečtení dnešní článek p. Pavla Makovce, k nedělnímu pořadu OVM! MOžná se budete divit! !!!!!!

0 1
možnosti
RH

Představa, že Babiš je člověk, který má zájem na nějakém obecném dobru, je naivní. Ať ho lidé třeba i volí, ale nalhávat si, že je lepší než jiní, lze těžko. Bez Kalouska by ten člověk snad ani neměl žádnej argument.

4 0
možnosti
Foto

Babiš se profiluje jako ten kdo vyčistí ten augiášův chlév a jelikož je sám členem toho chlévu, (má svojí minulost), tak je celkem oprávněně kritizován za to, že káže vodu a pije ne víno, ale přímo zlato.

4 0
možnosti
SN

:-).....Já Vám také gratuluji! Napsal jste to přesně ! Už se na to rozebírání republiky"bratrstvem kočičí pracky" nedalo hledět ! Co je čapí hnízdo, nebo dluhopisy proti rozfofrovaným miliardám za ty roky ? To není ani kapesné,navíc.....zákon porušen nebyl, o morálce v politice, kterou se ohání třeba Kalousek a řada dalších si můžeme jen nechat zdát! R^R^R^

4 6
možnosti
RH

Babiš byl toho součástí. Jeho majetek plyne z kontaktů s Grossem. On dělal Grossovi Dalíka a Nagyovou.

2 0
možnosti
PN

P80e62t15r 87N76ě23m29e81c

13. 2. 2017 11:41

Babiše "porodili" voliči, kteří potřebují mít někoho, kdo za ně vyřeší jejich problémy - vůdce.

5 0
možnosti
SN

:-).....Ba ne, pane Němče ! Ne voliči, nýbrž stará nomeklatura převlečená do nového hávu s cílem max. zbohatnout za podpory důvěřivých vloličů ! !!!!!!

0 3
možnosti
Foto

pokud někdo Babišovi spílá, ptám se pokaždé proč!!

3 2
možnosti
Foto

Vy vážně nevidíte žádný důvod? Vám nevadí "Všeci kradnú a ja som miliardár."? Vy jste spokojen, když je někdo ministrem pro vlastní kapsu? Vy si taky myslíte, že je správné kárat druhé za to, co dělám sám, ale na rozdíl od nich v tisícinásobném zvětšení? Vám chutnají Kostelecké uzeniny, z nichž některé vůbec neobsahují normální maso, jen sádlo, ořez a sóju? Vy rád širé rodné řepkové lány? Vy nenávidíte češtinu natolik, že jste ochoten poslouchat něco, co nevypouštěl z úst ani Husák? Pak se ovšem nedivím, že předsedou vlády ČR bude miliardář a agent Štb slovenského původu.

1 0
možnosti