Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)...... MNě Babiš nevadí, naopak.......líbí se mi ! Rozhodně přišel k majetku jinou cestou než vekslácí po psudorevoluci, kdy podniky vytunelovali, oni shrábli peníze, ev. ještě se zadlužili a pak byly dluhy převedeny na KOsolidační banku, aby pak v závěru bylo velkodušným Klausem vše odpuštěno a šmytec.

Babiš zaměstnává v současné době 30000 lidí, podniky mu šlapou. V jeho podniku pracují tři moji příbuzní, nestěžují si.

Mně by spíše zajímali poslanci, kteří přišli do politiky s holou prd.lí, dnes mají možná miliardy, aniž by něco skutečného vytvořili. Účelově rozvedeni, majetek napsán na bývalku a děcka a oni vystupují, jako bezdomovci. A hlavně......jedou po Babišovi, který konečně se pokouší udělat v tomto chlívě pořádek ! !!!!!!R^

0 3
možnosti

Beati pauperes spiritu quoniam ipsorum est regnum caelorum.

1 0
možnosti

Nebyla by lepší APKA , jež by obyčejné lidi bude motivovat k občanským postojům, ne jen konzumaci sociální společnosti a toho co řekne či udělá všemocný stát.

Takhle se jde jen po té koncové části, ale to podstatné se neřeší.

Babiše vystřídá jiný politik jež zase nebude lidem pod vousy, jak dříve kde zde byla éra nových stran a hnutí, tedy docela významný vstup nových lidí do politiky.

Takhle to je pořád dokola a vlastně profit jen ta část populace jež s tím umí pracovat a následně dojit systém.

Zkrátka život nám nic neodpustí a tam kde je nulová odezva a jen slepé konzumování a pochlebování, nic jiného nebude.

Tedy společnost bude opět takto zahnívat a ... .

Spíše se obávám že žádný soudný politik už do toho nepůjde neboť dnes se ukazuje kde je největší zádrhel a úmrtnost celého politického systému ... .

1 0
možnosti

Nepoloží ho to, nicméně by bylo fajn, kdyby mu to ukázalo, že ne všichni lidé ho považují za spasitele naší politické scény. O zaměstnance jeho firem strach nemám. Pokud mu tyto firmy přestanou vydělávat a nepovede se mu přiklepnout si nějaké další dotace, rychle se jich zbaví a nový majitel třeba přestane vyrábět párky s takovým obsahem masa, že jsou vhodné i pro vegetariány.

2 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1416x
Novinář a publicista, autor divadelních nedramat a různého psaní, zpracovatel dotačních projektů, režisér, herec, výpravčí a kdo ví, co ještě...

Seznam rubrik