Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

ikaika

31. 1. 2009 2:02
Vy pravicově orientovaní

Jste jedině ti správně pravicově orientovaní na celém světě!!!

Takové blbosti jako Svoboda, Nezávislost a Zodpovědnost vám už nic neříkají co?

0 0
možnosti
E

editi

30. 1. 2009 20:58
Autore,

sdělím ti prostou pravdu, jsi horší než ti modří trotlíkové, kteří zde onanují několikrát týdně se svými názory o PRDech. Ty se totiž považuješ za nejchytřejšího z té suity modrých truhlíků a dáváš jim to svým "inteligentním" článkem pěkně sežrat. Ale zapomněl jsi na jedno, že ne všichni, kteří volí levici, jsou  na tak vysoké  trotlíkovské úrovni modrých blbů, jak se snažíš " chytře" poučovat své modré soukmenovce a ty levicové blby. ;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
K

KJV

30. 1. 2009 17:06
Podceňovat soupeře je již krok k porážce.

cituji: "..pokud v diskusi chci přesvědčit..cítím, že se to musí dělat více rafinovaně.."   Domnívám se, že pokud chci v diskuzi přesvědčit, musím mít a použít pravdivé informace a umět logicky, poctivě a trpělivě argumentovat. Což je problém. Snadnější je dávat druhým najevo, že jsou blbí a nevzdělaní, což svědčí hlavně o vlastní hlouposti a tuposti. A to je záruka, že druhá strana bude sílit, jak jsme se přesvědčili v posledních volbách. Je nutno si přiznat a počítat s tím,  že Paroubek, Havel, Sobotka, Rath a. j. nejsou o nic blbší než naši hoši. Pak máme šanci.

0 0
možnosti
S

Sampis

30. 1. 2009 20:06
Re: Podceňovat soupeře je již krok k porážce.

Bohužel, málo kdo má stejný pohled na věc. Ještě bych přidal další záležitost. Pokud chcete s někým polemizovat a přesvědčovat ho, musíte také pochopit, z jakých důvodů zastává svůj názor. Nemusíte s ním souhlasit, ale je třeba pochopit, proč je jeho postoj takový jaký je.  Ona totiž neexistuje absolutní pravda, tedy kromě té mé.

0 0
možnosti
K

klauzkomik

30. 1. 2009 16:48
hmm

zdáte se mi velmi podezřelý,pravičák,asi stoupenec ODS a má celkem pravdu,zde je nějaká chyba,něco mi tu nehraje;-D

0 0
možnosti

martin013

30. 1. 2009 16:48
Chyby

A v tom to je. Vy všichni "pravicově orientovaní" děláte zásadní chybu. O lidech s jiným názorem prohlásíte, že jsou to automaticky blbci. Místo podrobného vysvětlování, argumentaci, obhajování vlastního názoru, získávání pro svůj názor atd., si tak usnadníte život, podpoříte vlastní ego (vy přeci blbci rozhodně nejste, když jsou to ti druzí o kterých to říkáte) a máte jakoby "hotovo". Samozřejmě, hotovo nemáte NIC. Víte, znám tolik "pravičáků", kteří absolutně ani vzdáleně netuší, co tento pojem naplňuje, že když o sobě někdo prohlásí "jsem pravicově orientovaný" začínám být velmi ve střehu.

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

30. 1. 2009 16:19
To je určitě rozumné,

nicméně jsem přesvědčen, že většina těch pejorativních označení pochází právě OD těch, o kterých mluvíte. Pod jakýkoliv článek, umírněný i vyhrocený, se snese stejná sprška nadávek, nejsou-li argumenty proti thematu, pak dehonestace autora. Obávám se, že návod je z rodinky těch utopistických

0 0
možnosti
P9

pavel 99

30. 1. 2009 16:12
Obávám se,

že to "stádo", bezmyšlenkovitě táhnoucí za otýpkou ve žlabu, je příliš početné. Ostatně vidět to bylo ve skeči "český sen". Ti lidé byli skuteční a evidentně nemělo smysl jim cokoli vysvětlovat.

0 0
možnosti
JR

honzarov

30. 1. 2009 16:11
Copak copak Doubravo

Už jste přišli na to, že to jsou vyhozené prachy sem nasazovat Polanecké a Zieglery?;-D

0 0
možnosti
JS

ikaika

31. 1. 2009 1:56
Re: Copak copak Doubravo

krize je sfinja;-D

0 0
možnosti
MJ

kizt

30. 1. 2009 15:53
chci se zeptat

Ve Vaši předposlední větě,v posledním slově chybí jedno písmenko.Má tam být stranu nebo strunu.Totiž na tu správnou strunu nám už ODS v posledních volbách zahrála,tak nevím.

0 0
možnosti
K

krosita

30. 1. 2009 15:50
ano

svatá pravda, je dost levicově orientovaných, kteří jsou jaksi na hraně a ti takto ovlivnit asi jde, ale co s tím ticícihlavým, tupým sockomunistickým stádem?

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1236x
Investističní rentiér, trochu ironický, provokujicí pravicově orientovaný. Pozorovatel společnosti, který se domnivá, že má dostatek životních zkušenosti a času občas sdělit nějaký ten postřeh. Pokud Vás můj článek naštval nebo pobavil, splnil svůj účel.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky