Musíme je vyhubit

Zdá se mi,  že s naší zemí to jde velmi rychle z kopce. Ale já  vím,  co je příčinou místní krize. A divím se,  proč na to ještě nikdo nepřišel.  Nejsou to ani komunisti ani socani ani modří nebo zelení.  Přátelé!  příčinou je kmen „Místní“. 

miloslav doubrava Nevím kde se tu vzali,  ale zřejmě se jedná o potomky  mysticky brutálních Keltů nebo Mongolů, případně jejich kříženců s Tatary.Věřím,  že i vy jste si museli všimnout, jak „Místní“ pomalu,  ale zato  jistě,  rozvracejí naši ekonomiku a brzdí rozvoj civilizace. Jsou nesnášenlivý  dělají naschvály a  dokonce bezdůvodně napadají ty,  kteří k nim nepatří. 

Například u nás v městečku jsou „Místní“, rodiny proti stavbě dálnice v zářezu.  (Po předělání projektu  byli jiní  „Místní“, proti stavbě dálnice na náspu) Jsou taky proti stavbě mostu přes Sázavu a někteří  „Místní “, jsou dokonce i proti stavbě tunelu k tomu mostu.

Nedávno jsem zjistil,  že tento kmen operuje i jinde a silně protestuje proti stavbě uhelné elektrárny  v kraji,  kde bydlí můj kamarád a taky proti stavbě jaderné elektrárny,  kde zase bydlí  jiný kamarád. Tam protestovali i proti spalovně odpadků.  O kus dál kmen   „Místních“, protestoval proti stavbě silnice přes les, a jejich příbuzní byli i proti stavbě vodního kanálu a proti stavbě železničního koridoru, který měl jít   přes reservaci „Místních“.

Jednomu mýmu známýmu z Austrálie „Místní“ kmen znemožnil geologický průzkum kvůli těžbě zlata někde hluboko v podzemí. A to chtěl postavit pro „Místní“ školu, kde by se učilo v jejich jazyce!

 

Mají kontakty všude! Další můj kamarád dokonce nemohl přivést elektřinu ke své vile. Stačilo, aby jeden z „Místních“ prostě nesouhlasil s výstavbou trafostanice na svém pozemku a jiný ze stejného kmene nesouhlasil s vedením drátů přes jeho claim.  Můj jiný  kamarád dostal nabančíno,  když jezdil po louce „místnich“ na lyžích tažených kitem.  Tentýž místní znemožnil i výstavbu ekologické větrné elektrárny. Co by se mu stalo! Vrtule by se točila si 100m nad jeho pozemkem! No a všem je známý  i případ té ženy z kmene „Místních“,  co blokuje  10 let stavbu dálnice u Hradce.

 Nedávno už jsem se skoro radoval,  jak se  v našem městečku  kmen „Místních“,  vyhubí navzájem a bude klid.  „Místní“ totiž protestovali proti rozšíření sportovního areálu a jiní z „Místních“ zase  protestovali proti zbourání sportovního areálu.  Už se skoro pustili do sebe. Nakonec se ale ukázalo,  že starosta je „Místní“ a nějak to urovnal. Měl jsem toho dost a chtěl jsem se jim vyhnout. Žít v klidu!  Tak jsem koupil  chalupu u Písku,  120 km daleko od našich „Místních“, nedaleko Čížový to je, pokud to tam znáte.  Ale nemá to cenu. Jsou i tam!!! Myslel jsem si asi rok,  že nejsou,  ale jsou tam!!!  Protestují proti stavbě mostu přes Otavu. A včera jsem na plese hasičů,  po výměně hezkých pohledů,   chtěl tancovat s jednou  dámou a hned jsem od „Místních“, dostal přes hubu. Přátelé, Langre, Parkánová, Klausi, dělejte něco!!! Vyžeňte ty zatracený „Místní“  z Čech někam do EU, dokud se nesjednotí a nezaloží  všude „místní“ pobočky. U nás už dokonce existuje „ Místní výbor“.  Pak už s nima  vůbec nehnete!   Ať se tu k sakru dá   zase žít! Ať se tu dá zase  tancovat! 

Autor: Miloslav Doubrava | neděle 22.2.2009 17:55 | karma článku: 15,37 | přečteno: 825x
  • Další články autora

Miloslav Doubrava

Bajka z moderní domácnosti

22.3.2016 v 16:48 | Karma: 14,96

Miloslav Doubrava

Zaragoza

27.5.2014 v 23:41 | Karma: 15,09

Miloslav Doubrava

marné naděje

5.6.2012 v 11:30 | Karma: 8,99