Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkné fotografie. Zaujala mne třetí fotka od konce, kde nehybné budovy jsou pěkně ostré a pohybující se lidi trochu rozmazaní. To odpovídá tomu, co o Praze a lidech píšete.

Píšete moc pěkně, tím myslím Váš styl psaní a bohatou slovní zásobu. Tento Váš text je však na můj vkus až příliš sentimentální. Získal jsem dojem, že v tomto příběhu si až příliš idealizujete dávnou českou minulost a současnost vidíte možná až moc černě, i když nedostatky současnosti také vidím. Naději zlepšení však zmiňujete. Kdoví, jak to s zemí českou dopadne. Přeji jí a lidem v ní jen to nejlepší.

1 0
možnosti
Foto

Děkuju moc Jaroslave, sentimentální trochu jsem ;-), v tom máte pravdu, ale o minulosti si iluze nedělám (trochu se o historii zajímám). Jsem si toho u tohoto článku vědom a trochu jsem váhal jestli nevyzní příliš budovatelsky, ale nakonec jsem si řekl že to k těm obrazům tak nějak patří. Píšu to již v úvodu že ne vždy jsou má slova mým úplným obrazem že ne vše co napíšu je reálné. Moc si vážím vašeho názoru (zprostředkovává mi totiž pohled z vnějšku) a to přání - to máme docela určitě společné. Hezký den přeju..:-)

0 0
možnosti
DT

R^ Moc hezké stíny. R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuju Danko, přeju pohodový den :-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuju a přeju hezký den :-)

0 0
možnosti
Foto

Hned ta první mne zaujala :)

1 0
možnosti
Foto

Děkuju Karle, učím se metodou "pokus omyl" a tohle jsou první pokusy se stativem a manuální expozicí. No, výlet do Prahy stál za to sám o sobě a tohle je jen třešnička na dortu :o) Jsem rád že se líbí :)

1 0
možnosti