Výzva poslanci Miholovi, výzva Poslanecké sněmovně

Pane poslanče Miholo,   absolutně nechápu Vaši arogantní iniciativu, která je v totálním rozporu s Vaším mottem:   OBLITI PRIVATORUM, PUBLICA CURATE

uvedeným na Vaší internetové stránce http://www.jirimihola.cz/

 

Kde se ve Vás bere tolik nabubřelé arogance?

Nebo je to strach (o koryto)?

Myslíte si, že občané ČR ještě nemají dostatečně vymyté mozky a mohli by rozhodnout ve svůj prospěch v rozporu s prospěchem Vaším?

Kolik a kdo Vás platí za zradu České republiky?

Jsem hluboce přesvědčen (a měl byste se obávat, že nejsem zdaleka sám), že JEDINÝM řešením současné situace v Evropě je ukončení činnosti zločineckého spolku s nacistickými kořeny zvaného Evropská Unie. Jelikož však si kapři svůj rybník nevypustí, je nutné učinit zásadní rozhodnutí a tento shnilý marast opustit. 

 

Takže teď, abyste si zachoval tvář, zbývá Vám jediné: Pomiňte věci soukromé, myslete na celek!

 

dostal jste mandát od občanů ČR a občany ČR jste placen, takže zinicijujete a k tomuto kroku přesvědčíte své kolegy ve sněmovně NAPŘÍČ POLITICKÝM SPEKTREM, protože vystoupení z EU není otázkou politickou, ale otázkou ŽIVOTA A SMRTI českého národa! a odhlasujete zákon o Referendu o vystoupení ČR z EU!

 

Snad chápete, že se tímto krokem stanete Národním hrdinou, protože nyní jde o budoucnost!

O budoucnost SAMOSTATNÉ, SVOBODNÉ A DEMOKRATICKÉ ČESKÉ REPUBLIKY

 

Dojednání podmínek DOBROVOLNÉ mezinárodní spolupráce mezi samostatnými evropskými státy v rámci ESVO bez svazujících vyděračských podmínek nikým nevolených, odborně nezpůsobilých a všeho zlého schopných (j)elit z Evropské Komise bude následným krokem...

 

Přestaňme být součástí tohohle trapného divadla a hry na demokracii. Všichni moc dobře víme, že EU nemá s demokracií ABSOLUTNĚ nic společného!

 

s pozdravem

 

občan Miloš Kořínek

Autor: Miloš Kořínek | středa 4.5.2016 22:35 | karma článku: 38,29 | přečteno: 1335x
  • Další články autora

Miloš Kořínek

Hořký slib

5.5.2014 v 11:22 | Karma: 15,81

Miloš Kořínek

Tak jak je to s tím zlem?

17.4.2014 v 10:00 | Karma: 16,07