(Ne)vážení exposlanci, kde to sakra jsme...?!!

...na koňském handlu? Nebo to je další ukázka plebsu, jak může vypadat "politický deal"?... Tak "ONI" vám slíbili, že se o vás postarají!!! A vy jste jako kdo? Máte nějaký handicap, že nemůžete pracovat? Jste snad nemohoucí? Nepřizpůsobiví a proto nezaměstnatelní? Nebo nic neumíte...? Stát ale není zaopatřovací ústav!!! Natož zaopatřovací ústav pro neschopné exposlance...!!!

Dámy a páni - naši volení zástupci! Aby bylo jasno: Volbami jste vždycky zvoleni na jedno volební období - to je jako pracovní SMLOUVA NA DOBU URČITOU!

Vaše volební období je standardně 4 (slovy čtyři) roky. Pokud se však mezi sebou nedokážete domluvit, jste samý skandál, průšvih, odklon, malá domů, tunel, korupce, a podobně, je velká pravděpodobnost, že se tato doba úměrně zkrátí.

Vy jste byli zvoleni proto, abyste tvořili zákony pro chod této země! Tedy pro občany této země. Tedy pro vaše zaměstnavatele! 

Pokud situace mezi vámi je taková, že spolu nevydržíte, že se nedokážete domluvit, že nekonáte, co máte, a podobně, podle pravidel je třeba celý váš ansámbl rozpustit!

Vy jste do toho šli s tím, že maximálně na čtyři roky (a když budete slušní, poctiví, výkonní, pokorní, aktivní, atd..., tak třeba na další čtyři a když se zase osvědčíte, tak třeba znova...!)

Pokud se ale v dalších volbách úspěšně do parlamentních polstrovaných seslí nedostanete - SMŮLA!

Žádná podmínka, že se o vás (mimochodem - díky vaší naprosto nekompetentní práci - stále, až nezřízeně, se rozrůstající) státní aparát postará, v těch pravidlech NENÍ!

Budete muset začít hezky pracovat a hezky za svý...!!!

Autor: Miloš Kořínek | středa 23.4.2014 14:00 | karma článku: 28,16 | přečteno: 882x