Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

James Bond

23. 1. 2012 18:40
Možná

Lékař jste možná dobrý, ale ekonomie u Vás končí kontrolou vlastního konta. Nebo ne? Proto kontrolní otázky.

1. nebudu se ptát na kadenci samopalu vz.24. Ale na věci Vám blízké. Kolik stojí náhrada kyčelního kliubu.

2. kolik jich jste schopni ročně udělat a kolik asi celé ČR.

3. nebo je to celé zadarmo? To alespoň Váš šéf Dluhoslav tvrdí. Vždy říká, že zdravotnictví le zadarmo.

4. A tak lžete od začátku.

0 0
možnosti
R

raks

23. 1. 2012 23:27
Re: Možná

když dobrý lékař začne dělat politika na celý úvazek, je něco špatně. Dobrý lékař se učí celý život. Teprve dlouhá praxe i mnoho vlastních chyb jej dovedou k tomu, že něco umí. Jestliže v těchto letech, kdy už má učit druhé, dělá politiku na celý úvazek, je něco špatně. Peněz má málo, oboru nerozumí, musí panáčkovat tak, jak mu političtí nedouci nařídí.

Psát o tom, že černá je bílá a bílá je černá. Je to devalvace člověka. Odborník si otevře svoji praxi, nemocných je dost a dost, vydělá si peníze a nemusí ohýbat hřbet. Lékař v politice je už vlastně odborník po smrti. No nic, jde jenom o peníze. Ale než být závislý na Škromachovi, Sobotkovi, Haškovi, Onderkovi, Palasovi, Drymlovi, to bych považoval za důstojnější odejít ve flóru, jako persona, která něco uměla a znamenala. Ne jako loutka na krátkém provázku za pár drobných;-(

0 0
možnosti
R

raks

23. 1. 2012 18:26
hleďme, hleď´me

pan senátor se nám rozpovídal. A čemu vděčíme za tento jev ? Pročpak si vybral nepřítele, který je v této chvíli dostatečně  bezvýznamný, zato mediálně vhodný jako objekt, do kterého si kopne každý jouda? Proč nepíše o pseudoopozičním švajneraji, který vrátil tento stát o mnoho let zpět?  Proč si nevybral kauz MUS (z pohledu odpovědnosti ČSSD), zadlužování státu v době prosperity? Pan senátor má jistě dokonalý přehled, nic jiného, žádnou zodpovědnost za právní paskvily senátu samozřejmě nenese. Proto by nám mohl naznačit, do kterých kapes šly peníze jeho kolegy Hály, tak perspektivního straníka. Pokud to neví, třeba by se mohl zdržet statečných komentářů. Slušný člověk do mrtvol nekope. Zato víme, že kdo má peníze vystaví svou mordu na dánicích na bilbordu. A docházka do Senátu je povinná, asi jako do kurzu šití. Bravó !!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1152x
Prof. MUDr. Miloš Janeček, CSc. je český lékař, ortoped - traumatolog, profesor v oboru chirurgie.

Vystudoval Lékařskou fakultu v Brně. Pracoval jako přednosta kliniky Traumatologie Lékařské fakulty Masarykovy Univerzity, ředitel Úrazové nemocnice Brno či jednatel Nemocnice Boskovice.

V roce 2008 byl zvolen do Senátu Parlamentu ČR, kde se stal předsedou Výboru pro zdravotnictví a sociální politiku. Sledoval zejména zákony týkající se zdravotnictví a školství.

Je ženatý, má dvě dospělé děti.

 

Seznam rubrik