Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

20. 4. 2012 20:45
Teda, to je tak vošklivé.....!

Jen jsem z vašeho žlučovitého příspěvku nezjistil, jací jsou pánové  MUDr Roman Kraus a prof. MUDr Jiří Vorlíček, CSc, dr.h.c. ředitelé. Zda výborní, dobří, průměrní či špatní. zda máte výhrady k jejich práci. Nabyl jsem dokonce dojmu, že o výsledcích jejich činnosti nic nevíte.   Výběrové řízení se nekoná proto, aby se popsala spousta formulářů, aby se mohli členové komise naparovat (případně napakovat).  Výběrové řízení se koná proto, aby se vybral (odtud název řízení) pokud možno nejlepší z uchazečů. Jiný důvod nemá.

    Pokud jsou nemocnice  (nebo jedna z nich) řízeny špatně, je vaše rozhořčení oprávněné. Důvody by však v tom případě měly být v blogu uvedeny.  Pokud jsou řízeny dobře, je vaše námitka jistě formálně správná, ale nestála nám ani za ten čas, který jsme museli věnovat četbě vašeho blogu (a nezáleží na tom, jestli pány ředitele vybral Julínek, nebo Šmudlínek).

0 0
možnosti
LC

jáša

21. 4. 2012 0:05
Zdá se, že s nájemnými

pisalky jde do holportu i skupina, která má na starosti dohled nad bezzávadností článků. Každý, kdo nepatří mezi ně, nemá nárok cokoliv uveřejnit.Podvodem můžete chvílku ohlupovat lidí, časem vám na to přijdou a o to větší to bude vaše ostuda.

0 0
možnosti
BP

bpod

20. 4. 2012 18:40
Tak jsem si to našel na internetu.

Jak se dalo čekat, pán je senátorem za ČSSD, což se ve představování čtenářům stydí napsat. Zato tam napíše kdejaký jiný nepodstatný detail.

0 0
možnosti
BP

bpod

20. 4. 2012 18:36
Prosím o dovzdělání,

za jakou stranu jste senátorem?

0 0
možnosti
Č1

čtenář 1

20. 4. 2012 17:53
Mohu uvést další ministerstvo, opět řízené TOP 09.

Jde o MPSV a jeho resortní Úřad práce, kde jsou bez výběrového řízení dosazeni téměř všichni vrcholoví manažeři. Od dubna loňského roku tady funguje úplně jiný a nový úřad, z dosavadních necelých 80 ředitelů je jich dnes ke 250 a téměř ani jeden z nich neprošel výběrovým řízením. Pak se není čemu divit, že tento úřad předvádí to co předvádí. Věřím tomu, že tenhle binec je i na jiných ministestvech a důvod je jediný. Doposud není účinný zákon o státní službě, který by tomuto šlendriánu a dosazování v řadě případů zcela neschopných a nekompetentních rádoby manažerů mohl zabránit. Proto máme veřejnou správu takovou, jaká je.

0 0
možnosti
JO

31pryc

20. 4. 2012 17:31
Pane senátore,

smím se Vás zeptat, kolikrát jste tento dotaz vznesl na ministry zemědělství z pozice svého senátorského mandátu? A jste schopen počet i znění těchto dotazů nějak dokladovat?

0 0
možnosti
JO

31pryc

20. 4. 2012 17:51
Re: Pane senátore,

éééééé ... totiž zdravotnictví ....

Jsem ale breptal :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1152x
Prof. MUDr. Miloš Janeček, CSc. je český lékař, ortoped - traumatolog, profesor v oboru chirurgie.

Vystudoval Lékařskou fakultu v Brně. Pracoval jako přednosta kliniky Traumatologie Lékařské fakulty Masarykovy Univerzity, ředitel Úrazové nemocnice Brno či jednatel Nemocnice Boskovice.

V roce 2008 byl zvolen do Senátu Parlamentu ČR, kde se stal předsedou Výboru pro zdravotnictví a sociální politiku. Sledoval zejména zákony týkající se zdravotnictví a školství.

Je ženatý, má dvě dospělé děti.

 

Seznam rubrik